Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Liūte suteiks poreikį tiesiog žaismingai ir maloniai jaustis. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, žaismingumas, noras pramogauti. Galvosite apie save ir ko būtent jūs norite. Padidėjęs ego ir koncentracija į save. Sieksite iš aplinkinių gauti pagyrimų ir pastebėjimo. Norėsite būti dėmesio centre, tačiau vargu ar pavyks. Jei vakar buvo linksma – šiandien pramogos baigtos. Reikia neskubėti, užsiimti rimtais darbais ir sprendimais. Gali pakilti nervingumas, erzins daug kas. Svarbu ieškoti netikėtų sprendimo būdų. Neskubėti ir laikytis plano. Gali būti jausmas, jog esate užspaustas, apribotas. Norisi lengvumo, o tenka kantriai dirbti. Ši diena gali būti įtempta, o išėjimas iš to – išlikti ramiems ir nekreipti dėmesio į smulkmenas.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Pokyčių viskame diena. Gebėkite būti taktiški, charizmatiški ir pastebėti visas mažiausias smulkmenas – taip galėsite susitvarkyti su visomis dienos situacijomis ir bėdomis. Gali būti sunkiau išlaikyti harmoniją dienoje, nes vyraus permainingumas, reikės laužyti stereotipus.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog Visatoje yra tobulas energijos šaltinis, kuris padeda viskam. Nervingumą mažinti, panaikinti stresą, įveikti baimes ir pan. Universali, tobula energija. Kaip ji atrodo? Kur ji yra? Ar galite iki ten nukeliauti ir jos pasiimti? Pasikrauti ja? Mintyse taip įsivaizduokite, integruokite į save.