Astrologinės įžvalgos

Ramybės. Nesinervinkite, mažiau kreipkite dėmesį į kitų žmonių blogą nuotaiką. Kitiems irgi šiandien galbūt nelengva. Emocijos gali vyrauti negatyvios, destrukcinės, agresyvios. Tiesiog šiandieninė energija norės atverti kiekvieno iš jūsų tamsiausias puses. Iškelti į viešumą visas ydas, baimes, traumų pasekmes. Stebėkite save ir tai, kaip reaguojate, kaip jaučiatės. Tai padės geriau pasinaudoti dienos energija. Vidiniame pasaulyje gali vyrauti dviprasmiški pojūčiai – sausumas, šaltumas, tačiau kartu ir gilūs išgyvenimai. Sustiprintas kontrolės ir manipuliavimo gebėjimas, kai gali gana gerai pavykti tai daryti, o galimai ir norėsite taip elgtis. Veiksmai daugiausiai nebus labai aktyvūs, labiau tokie, kurie prisitaiko prie kito žmogaus, o taip galite nepastebimai įgyvendinti savo manipuliaciją. Žinoma, nereikia perspausti, tačiau ir nepasinaudoti tokia energija būtų kvaila.

Numerologinės įžvalgos

Judėjimo ir statybos diena. Šiandien nepalanku dalinti destrukcinių patarimų ar bet kokio konteksto griovimas. Atvirkščiai – viską statyti, gerinti, pradėti iš naujo. Statyti. Kurti. Judėti. Turite aktyviai viską gerinti ir padėti kitiems žmonėms jų talentuose.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save, galintį viską. Jūs stovite ant planetos Žemės ir viską stebite, kaip kas vyksta. Stebėkite. Ką matote? Kaip jaučiatės matydami viską iš taip aukštai? Ar mažos ir individualios problemos tokios jau reikšmingos? Pažiūrėkite iš taip aukštai į savo gyvenimą. Kokie pojūčiai?

Samantha Zachh