Astrologinės įžvalgos

Dienai įsibėgėjant vis mažiau jausite permainingas emocijas. Pradėsite jaustis ramesnis, stabilesnis. Situacijos gali pradėti dėliotis žymiai aiškesnės ir užtikrintos, kai tvirtai jausite pamatą po kojomis. Bus galimybė pajausti, jog net padarius kažką kardinaliai naujo – nėra baimės, viskas yra tik geriau. Galimai net jausite gana galingą, stiprią energiją savyje, tarsi dabar, kai peržengėte tam tikrą ribą – galite padaryti bet ką. Esate nenugalimas. Visi tai mato. Pavyksta gerąja prasme manipuliuoti savo gyvenimo situacijas. Puiki diena užbaigti darbus, suteikti atlygį ir įvertinimą kitiems. Šiek tiek gali būti jausmas, jog daugiau situacijų vyksta jūsų viduje, nei išorinėse situacijose. Tai suteiks poreikį elgtis šiek tiek kitaip, nei visada.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Magiška, charizmatiška ir kompromisų diena. Gali gerai paveikti žmones savo charizma, magnetiškumu, tarsi pritraukti reikiamas situacijas. Daugiau pastangų gali reikėti įnešti į santykius, bendro kompromiso ieškojime, atleidime.

Psichologinės įžvalgos

Su kuo jums asocijuojasi žodis „stabilumas“? Kokia jo spalva, forma, tekstūra, o gal simbolis koks? Pajauskite ir pamatykite stabilumo asociaciją. Kaip vertinate? Ar patenkinti savo stabilumu? Kaip galėtumėte jį pagerinti? Pridėkite į savo matomą simbolį ar vaizdinį šviesių spalvų, teigiamų situacijų, emocijų. Išjauskite tą viziją savyje, savo pagerintą stabilumą.