Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Ožiaragyje, kas neduoda jausti visko taip, kaip norisi – užspaudžia emocijas. Plius šiandien Plutonas taip pat neduos ramybės. Nesinervinkite, mažiau kreipkite dėmesį į kitų žmonių blogą nuotaiką. Kitiems irgi šiandien galbūt nelengva. Emocijos gali vyrauti negatyvesnės, destrukcinės, agresyvesnės. Tiesiog šiandieninė energija norės atverti kiekvieno iš jūsų tamsiausias puses. Iškelti į viešumą visas ydas, baimes, traumų pasekmes. Stebėkite save ir tai, kaip reaguojate, kaip jaučiatės. Tai padės geriau pažinti save. Viduje bus truputėlį chaosas, tačiau aplinka jums padės ir sudarys galimybių panaudoti chaosą produktyviai. Jūsų detalus ir logiškas veiksmingumas puikiai pasitarnaus, išnaudokite jį. Taip pat gebėjimas greitai persiorientuoti, priimti permainas bus į naudą. Tai daugiau materiali diena, kai norėsis viską apčiuopti, matyti rezultatą.

Numerologinės įžvalgos

Statuso ir jėgos diena. Šiandien gali gerai sektis vadovauti, manipuliuoti kitais, jaustis aukščiau už kitus. Daugiau pastangų reikės įnešti į savo suvokimą, jog visgi visi esame lygiaverčiai, nes jei esame skirtingi. Kitaip konkurentai šiandien jus nugalės. Nepalanki diena sveikatos diagnozės gauti, reiktų pasitikrinti dar kartą.

Psichologinės įžvalgos

Ko jumyse yra per daug negatyvus? Nuo ko reiktų prasivalyti? Pamėginkite tai pamatyti, įvertinti. Galite įsivaizduoti tokį vaizdinį, kad papuolate į savo ydų ir negatyvumų šalį. Kokia tai šalis? Ką ten matote, kaip jūs ten elgiatės? Pakeiskite tai. Tam gali padėti klausimas: „Kokia man nauda iš šios ydos?“

Astropsichologė Samantha Zachh