Astrologinės įžvalgos

Šiandien vyraus stipri Dvynių energija. Ne tik norėsite, bet ir gebėsite logiškai mąstyti, analizuoti, vertinti, filtruoti viską naudojantis logika. Viduje atsiras poreikis bendrauti, kalbėtis, galimai perduoti informaciją kitiems. Norėsis būti tarp žmonių ir su jais diskutuoti apie viską. Sieksite laisvės, nepriklausomybės mąstymo prasme. Dirbantiems su pardavimais – gera diena prekybai, kai galėsite paveikti žmogų emociškai. Ypač gali gerai sektis didmena, jei bendrausite su klientu šiltai, draugiškai. Antroje dienos pusėje Mėnulis įžengs į Vėžio zodiako ženklą, todėl intelekto energija šiek tiek nuslūgs. Galimai daugiausiai norėsite bendrauti su namiškiais, arba komunikacija bus paremta emocijomis, nuotaika. Bandysite suderinti pojūčius su logika, suprasti savo emocijas remiantis faktais ir turima informacija. Puiki diena mokytis, gauti naujų žinių.

Numerologinės įžvalgos

Mokykite teisybės ir sąžiningumo. Puiki diena skatinti savo protą ir intelektą. Bendraukite su vidine jėga, drąsa. Nebijokite suklysti. Skatinkite sąžiningumo ir teisingumo principus. Jei pavyksta – išspręskite kokį konfliktą. Šiandien jūsų taikytojo rolė gali suteikti daug naudos.

Psichologinės įžvalgos

Pagalvokite, kokių naujų įgūdžių, informacijos norėtumėte gauti? Įsivaizduokite tą žmogų iš kurio norėtumėte kažko išmokti, tačiau tikrai nėra galimybės to padaryti gyvai. Susitikite su juo virtualiai, savo mintyse. Tegu jums praveda mokymus. Jūs jį stebėkite, mokykitės ir pajauskite, kad gavote tai, ko norėjote.

Astropsichologė Samantha Zachh