Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Ožiaragyje suteiks rimtos ir brandžios energijos. Tarsi norisi būti rimtam, konservatyviam, išlaikyti savo planą ir strategiją. Ir viskas dėl to, kad būtų pasiektas savas tikslas. Nebus tai diena, kurioje gebėsite labai jautriai ir emocionaliai į viską reaguoti. Reaguosite šiek tiek šalčiau, sausiau, kad emocijos neišblaškytų jūsų esamos struktūros. Norėsis stabilumo, užtikrintumo pojūčio. Venera pereina į materialiąją Mergelės Zodiako ženklo energiją. Tai tik dar labiau numalšins emocionalumą, jautrumą. Labiau bus malonu materialūs dalykai, mėgausitės sistemingumu, norėsis detalumo iki menkiausių smulkmenų – tuomet gebėsite išspausti šiek tiek jausmo. Dienos bėgyje galite sulaukti malonios staigmenos, situacijų posūkio, kurio galimai nesitikėjote. Tai jus nustebins, suteiks įdomumo ir originalumo dienai. Nuobodu nebus!

Numerologinės įžvalgos

Pagundų ir tolerancijos diena. Gebėkite būti taktiškais, charizmatiški ir pastebėti visas mažiausias smulkmenas – taip galėsite susitvarkyti su visomis dienos pagundomis ir bėdomis. Gali geriau veikti minties jėga, tačiau kartu ir negatyvi destrukcinė mintis, emocija.

Psichologinės įžvalgos

Skirkite laiko savo plano strategijai. Kokia jūsų ambicija, siekis? Įvardinkite sau aiškiai ir konkrečiai. Kokie 5 sekantys žingsniai yra numatyti ambicijai pasiekti? Ar jie tikrai efektyvūs? Ar jie nėra skirti pabėgti nuo kažko, pvz. nuo sėkmės, nuo populiarumo, tik laiką užimti..?

Astropsichologė Samantha Zachh