Astrologinės įžvalgos

Šiandien apie 23 val. vakare Skorpione stos Mėnulio jaunatis. Skorpiono energija liesis per kraštus. Mėnulis nebus nusiteikęs lengvai suteikti asmeninės galios. Dirglumas, nepasitenkinimas, emocijų nestabilumas. Reikia į kasdienybę įnešti kažko daugiau: intensyvumo, pojūčio, esmės, prasmės, kovos, drąsos ir ryžto. Bus sunku nurimti viduje, nes tarsi sėdėsite ant spygliuotos kėdės, o reikės sėdėti tyliai.

Nebijokite negatyvių minčių – pamėginkite suprasti, kokią pamoką jos nori jums parodyti? Tuomet gebėsite įgauti daugiau galios ir stiprybės. Šį mėnesį laukia užtemimų koridorius, todėl šiandien puiki proga jiems pasiruošti. Išsilaisvinkite iš didžiausių baimių, ydų – dirbkite su jomis! Nerkite į giliausius pasąmonės sluoksnius. Aplinka jus erzins, nervins, rodys jūsų ydas ir problemines vietas. Nepykite, nesinervinkite ant kitų – valykitės patys.

Numerologinės įžvalgos

Aktyvus darbas. Šiandien darbas gali lengvai sektis, negailėkite pastangų veikloms. Sunkiau gali būti pasiekti sėkmę, tarsi kažko negana. Stenkitės būkite aktyvus, žingeidus ir smalsus.

Psichologinės įžvalgos

Ko destruktyvaus jumyse yra per daug? Nuo ko reikėtų prasivalyti? Kas jumyse yra baisiausio? Negatyviausio? Pamėginkite tai pamatyti, įvertinti. Įsivaizduokite, kad jūs tampate permatomas, o jumyse lieka tik tamsa, su ja atsigulate į gilią duobę ir joje paliekate tą tamsą, o pats atsikeliate švarus. Duobę su tamsa užkasate.
Samantha Zachh