Astrologinės įžvalgos

Šiandien galite sulaukti netikėtos naujienos ar kokios įdomesnės situacijos. Naujiena, permaina, pokytis. Ypač Mergelėms. Gali būti labai didelis noras visą dieną susidėlioti minutės tikslumu, kad viskas būtų sisteminga ir suplanuota. Galimai galvosite ir vertinsite viską per loginę prizmę, materialinę naudą. Ši diena tarsi įrankis pasiekti norimų tikslų, todėl sieksite tobulumo viskame. Lūkesčiai bus dideli, norėsis įvaldant visas smulkmenas aprėpti visko labai daug. Toks priešiškumas gali sukelti nesugebėjimą mėgautis šia diena, bet su dideliu impulsu tai jausti ateityje, tarsi dėl to ir stengiuosi. Bandau dabar įžvelgti visas klaidas, jas ištaisyti, kad vėliau galėčiau mėgautis, matyti aplink save grožį, meilę ir harmoniją. Vakare skirkite laiko savo sveikatai. Ypač palanku pasinaudoti netradicinės medicinos metodikomis.

Numerologinės įžvalgos

Giminės ir tradicijų diena. Jei pavyks – susitikite su artimais žmonėmis. Bent paskambinkite ir pasikalbėkite. Jei per šias dienas reikėjo priimti kokį rimtesnį sprendimą – galimai šiandien galėtų būti ta diena. Ypač tinka tokiems apmąstymams, kurie turės ilgalaikę perspektyvą laiko atžvilgiu.

Psichologinės įžvalgos

Skirkite laiko šiandien savo sveikatos analizei. Kokių sveikatos problemų turite? Kokios jūsų organizmo silpnosios vietos? O dabar pamąstykite apie kokias savybes tai gali kalbėti. Jei akys – ko matyti nenoriu? Jei skrandis – kokios informacijos „nevirškinu“? Pasikalbėkite su tuo organu. Jei jis galėtų kalbėti, ką jums pasakytų apie jus?

Astropsichologė Samantha Zachh