Astrologinės įžvalgos

Galite pajusti didesnį laisvės ir nepriklausomybės pojūtį. Mėnulis Dvyniuose suteiks poreikio gauti naujų žinių, viską perfiltruoti per logikos prizmę, analizuoti ir mąstyti įvairiomis temomis. Norėsis daugiau bendrauti, dalintis informacija ir rodyti savo intelektą. Emocijų ir poreikių gali kilti daug, ne visi jie bus patenkinti. Venera šiandien įžengia į Jaučio Zodiako ženklą – puiki meilės ir komforto energija. Gera diena meilei, jausmų rodymui. Dovanokite dovanas, darykite masažą, suteikite komfortą. Ugnies stichija suteiks aistros, aktyvumo, greito užsiplieskimo, o stabili Venera gebės visas aistras įprasminti realybėje, materijoje. Mėnulis Dvyniuose neleis situacijas suvokti tik per jausmų ar materijos prizmę – analizuosite ir vertinsite. Tai bus gana harmoninga diena, kai neturėtų būti ryškumų vienoje temoje. Išeis padaryti visokiausius darbus.

Numerologinės įžvalgos

Magiška ir charizmatiška diena. Jos energija gana stipri, galinga. Galinti nugalėti konkurentus, įveikti sunkias užduotis. Minusas – gali kilti baimių, pagundų, kurioms reikės atsilaikyti. Nekenkite kitiems, ieškokite atsakymų savyje.

Psichologinės įžvalgos

Giliau paanalizuokite savo kalbą, manieras, vartojamus žodžius. Apie ką kalbate daugiausiai? Apie problemas, ar tikslus, pasiekimus? Kiek kartu per dieną pasakote tokius žodžius, kaip negaliu, nemoku, neišeina, nepadarysiu? Pastebėkite ne tik sau kartojamus žodžius, bet ir savo vaikams. Kiek dienoje juos giriate, o kiek peikiate?..

Astropsichologė Samantha Zachh