Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Avine suteiks labai daug aktyvumo ir dinamikos. Šiandien pavyks būti optimistu ir motyvuoti ne tik save, bet ir kitus. Emocijų bus daug, norėsite jausti pilną spektrą teigiamų. Norėsite kitus įkvėpti ir padaryti kokį didį darbą. Bent jau jį sugalvoti, sugeneruoti idėją, kurios sieksite. Galimai daugiau bandysite filosofuoti, nei ieškoti realių praktinių įgūdžių panaudojimo.

Gebėsite apimti ir padaryti daug darbų, visur suspėti, tarsi turite keturias rankas ir kojas. Norėsis rasti tokį sprendimą, kuris apjungtų tai, kas neįmanoma, kas nedera, kas yra priešingi dalykai. Tačiau gali būti jausmas, jog aplinka jums nepadeda, reikia daug stengtis pačiam, kad viskas pavyktų. Galimai pas vienus bus padidėjęs humoras jausmas, o kiti atsimins kokią skaudžią savo psichologinę “žaizdą“, kurią vis dar skauda ir atrodo išgyti neįmanoma.

Numerologinės įžvalgos

Statuso, jėgos ir psichologinių apmąstymų diena. Tikrai gera diena mąstyti apie savo statusą, galimybes ir valdingumą. Kaip galite pakelti savo idėją iki maksimalaus įgyvendinimo? Nemanipuliuokite, o kelkite savo asmeninę galią pasinaudodami psichologinėmis metodikomis.

Psichologinės įžvalgos

Koks pats didžiausias planas, kokį norėtumėte įgyvendinti? Pats didžiausias projektas? Mintyse matykite tai. Mintyse matykite tą save, kuris tai padaro. Suraskite pagalbininką, kuris galėtų jūsų vizualizacijoje jums padėti tai pasiekti. Darykite tai kartu. Įgyvendinkite. Kaip jaučiatės? Kokius realius veiksmus planuojate dabar?
Samantha Zachh