Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Vėžyje suteiks norą rūpintis šeima ir namais. Bus svarbu emocinis ryšys su giminaičiais, artimais žmonėmis. Norėsite kurti jaukumą namuose užsiimant buities darbais. Ši diena gali būti gana produktyvi. Viduje gali vyrauti pojūtis, jog reikia viską daryti emociškai įsitraukus, viskam gali būti nuotaika, ar bent jau daugeliui veiklų. Gebėsite nuoširdžiai komunikuoti, mąstyti įvertinant emocinius dalykus. Gali minimaliai būti sunku išjausti grožio, malonumo ir pasitenkinimo pojūtį, tiesiog Venera Ožiaragyje nelabai moka jausti.

Tačiau būtent šis pojūtis stums dieną į produktyvumą. Tarsi nepavyksta jausti tinkamo komforto, todėl daugiau mąstote, bandote ieškoti originalių sprendimo būdų. Ir jie tikrai gausis – netikėtumai šiandien pozityvūs. Palanki diena visoms veikloms, svarbu darykite nuoširdžiai, pagal poreikius.

Numerologinės įžvalgos

Investuotu į žinias. Šiandien gali gerai sektis kalbėti, bendrauti, parduoti, mokyti ir mokytis. Šiek tiek sunkiau gali klostytis finansiniai reikalai, gauti atgal skolas. Nereiktų skolinti, geriau pačiam stengtis daugiau uždirbti. Palanku investuoti į žinias, mokslus.

Psichologinės įžvalgos

Moterims. Pamėginkite paklausinėti tokių klausimų savo refleksijai: „Kas man yra motiniškos savybės? Kiek jų turiu? Kas man yra moteriškos savybės? Kiek jų turiu? Ar tai susiję man asmeniškai? Pamėginkite surasti vidurinį variantą, kai galite jaustis ir moteriška, ir motiniška.

Astropsichologė Samantha Zachh