Astrologinės įžvalgos

Jei vakar gerai pavyko atgimti, paleisti tikrai kas jau yra pasenę ir nereikalinga – šiandien ta diena, kai reikės pilnai atsiverti naujovėms. Drąsiai priimkite dienos siūlomas avantiūras. Jei kolega netikėtai pasiūlo visiškai perstatyti ofiso baldus – kodėl gi ne? Jei draugas pasiūlo pirmą kartą padaryti online draugų susitikimą – kodėl gi ne? Spaudimo energija tikrai gali būti, kuri tarsi: „o gal ne? Ar tai tikrai efektyvu?“ Viskas gerai, įsiklausykite ir į savo atsakomybės balsą. Turite išlaikyti balansą, kad jūsų poelgiai būtų disciplinuoti, bet nestandartiniai. Galimai nerodysite per daug emocijų, bet gal ne šiandien jų diena. Nereikia stengtis patenkinti savo asmeninius poreikius. Pamąstykite apie ateitį, jos perspektyvas, apie tikslus. Daugiau pabūkite rytojuje, nei šiandienos dienoje. Jei sugebėsite pasinerti į disciplinuotą permainingumą – puikiai pavyks jausti malonumą. Šiandien laikas ekstravagancijai.

Numerologinės įžvalgos

Kompromisų diena. Stenkitės nenukrypti per daug į savo ar savo antrosios pusės norus. Turi būti balansas. Palanki diena daugiau dėmesio skirti santykiams, pokalbiams apie jų gerinimą. Taip pat palanku paskambinti mamai, pabendrauti, o gal nuvežti skanų naminį pyragą.

Psichologinės įžvalgos

Ateitis. Kokią savo ateitį matau, jei esu čia ir dabar toks, koks esu? Į kokią ateitį dabartinis „Aš“ mane nuveda? Koks aš ateityje, kokiomis savybėmis pasižymiu? Ar man patinka ką matau? Jei ne – ką turiu pakeisti čia ir dabar? Jei patinka – valio! Taip ir toliau.

Astropsichologė Samantha Zachh