Tačiau pagrindinė liepos naujiena, kuri padarys įtaką artimiausiai 1,5 metų tendencijai, yra karminės mazgų ašies pokytis. Iki šiol kertinė ašies tema buvo Jautis/Skorpionas – mano ir kitų žmonių resursai, finansai, komfortas vs krizė.

O dabar bus svarbu ieškoti balanso tarp savo asmenybės poreikių ir partnerio. Santykiai ir diplomatija vs mano asmeniniai interesai ir gebėjimas už juos pakovoti – esminės tematikos, kurios sudarys astrologinį foną.

Jis panašus į orų prognozę – verta pasidomėti kada lis, bet dėl to neatšaukiame gyvenimo planų. Kas turi atsitikti, vis tiek nutiks, o gyvenimas pasitikint aukštesne jėga – geriausias sprendimas nuolat besikeičiančio pasaulio kasdienybėje.

Nuo Liepos 22 d. iki rugsėjo 4 d. laukia atbulinis Veneros judėjimas, kuris gali sugrąžinti prie senų santykių, kūrybos projektų, finansinių iššūkių.

Palanku bus užbaigti pradėtus mados, grožio, menų, finansų projektus. Bet naujų darbų šioje temoje geriau nepradėti. Kaip ir tuoktis geriau kai Venera juda direktyviai. O užbaigti senus neharmoningus santykius, susitikti su buvusiais, išsakyti tai, kas dar liko nepasakyto, pats laikas!

Taip pat Venera valdo ne tik meilę, bet ir kitus mūsų jausmus, tad gali svyruoti nuotaikos, lankyti ilgesys ar liūdesys.

Būkite daugiau gamtoje, kurkite, grožėkitės menais, gaminkite skanų maistą, serviruokite jį estetiškai – Venerai tai patinka.

Ir atminkite, kad jei jau esate čia, esate reikalingi pasauliui! O jei į galvą lįs mintis, kad aš niekam nereikalinga/-as, paklauskite savęs ar tikrai visų paklausiau?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją