112
Kitas

Jautis

Saulei ir Merkurijui judant Vandenio ženklu, jau savaitės pradžioje į savo gyvenimą pažvelkite kūrybingai, pamąstykite, ką norėtųsi jame pakeisti į gera.

Antradienį Marsui įžengus į Vandenio ženklą, – laikas ne tik kurti strateginius planus, bet ir imtis juos įgyvendinti. Vasario 14-a diena suteiks gražią progą išsakyti mylimam žmogui savo jausmus. O ketvirtadienis, Lietuvai brangi vasario 16-oji, Venerai pereinant į Vandenio ženklą, suteiks naują emocinį postūmį kurti gražesnę ateitį.

Savaitgalį planuokite smagias išvykas, draugų susitikimus. Sekmadienis, Saulei viešint karališkajame Vandenio laipsnyje, ypač palankus tarpusavio ryšių stiprinimui, o kai kam, – naujoms pažintims.

Sėkmingos pradžios jums šią savaitę!

Avinas

Savaitė karjeros augimui ir įsitvirtinimui darbuose. Jos dienomis, kaip talentingas statytojas, galėsite kloti savo ateities pamatus. Mėnulio jaunaties įtakoje ir Chironui su Kylančiu Mazgu susijungus jūsų ženkle, tinkamas metas karjeros siekiams, pagrindinių ir papildomų darbų paieškoms, naujos veiklos pradžiai.

Tam tiktų jau pati savaitės pradžia.

Antradienį Marsui įžengus į Vandenio ženklą ir jame susijungus su Plutonu, galimi netikėtumai, likimo posūkiai. Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, ši ir trečiadienio diena – romantiškų nuotaikų. Malonia Valentino dienos staigmena pradžiuginkite mylimo žmogaus širdį.

Ketvirtadienis tiktų dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams ir deryboms. O penktadienį, Lietuvai brangią vasario 16-tą, pasidžiaukite pasiektais rezultatais, o taip pat šventiškais renginiais.

Savaitgalį kurkite aktyvų, nuotaikingą. O asmeniniams pasirinkimams, bei sprendimams, Saulei viešint karališkajame Vandenio laipsnyje, ypač palankus sekmadienis.

112
Kitas

Jautis