112
Kitas

Jautis

Savaitės pradžioje Venerai įžengus į Mergelės ženklą ir esant artimoms jos ir Juodojo Mėnulio pozicijoms, venkite nepamatuotos finansinės rizikos.

Savaitės viduryje stenkitės nesureikšminti smulkmenų, nenukrypti į detales, kad nenutoltumėte nuo esminio siekiamo tikslo.

Ketvirtadienį ir penktadienį sektųsi spręsti finansinius klausimus, derinti požiūrius, bendraujant ieškoti kompromiso.

Šeštadienį vakare įvyks žiedinis Saulės užtemimas. Būtinas didesnis atidumas kelyje ir buityje. O sekmadienį skirkite džiugiam šeimos atokvėpiui, maloniam bendravimui su jus mylinčiais, suprantančiais, raskite laiko ir mėgstamam hobiui.

Sėkmingų pasirinkimų jums šią savaitę!

Avinas

Savaitė deryboms, bei tolesnių žingsnių apmąstymui. Jos dienomis Saulei ir Merkurijui keliaujant jums opoziciniu Svarstyklių ženklu, ypač svarbu būtų nepaskubėti, rinktis tik paruoštus sprendimus.

Juolab, kad savaitės pradžioje ir Venera bus susijungusi Mergelės ženkle su Juoduoju Mėnuliu.

Savaitės viduryje tamsesni debesys sklaidysis, situacijos aiškės. Kai kuriems iškils svarbių pasirinkimų būtinybė. Tad išmintis renkantis, jums išties pravers.

Ketvirtadienis ir penktadienis tiktų įvairių nuomonių išklausymui, bendro požiūrio paieškoms, tik reikėtų atidžiau skaityti pasirašomus dokumentus. Marsui įžengus į Skorpiono ženklą, galite pajausti energijos antplūdį – nukreipkite jį tinkama linkme. Metas tiktų statybų-remonto darbų pabaigimui.

Žiedinio Saulės užtemimo šeštadienio diena, esant artimai Mėnulio, Saulės ir Nusileidusio Mazgo pozicijai Svarstyklių ženkle, ragins įveikti abejones, atidžiau apmąstyti tolesnius žingsnius. O sekmadienį skirkite aktyviam sportui. Diena palanki išvykoms, kelionėms.

112
Kitas

Jautis