112
Kitas

Jautis

Antradienį Saulė pereis į Skorpiono ženklą, išryškindama ne tik sunkumus, bet ir vidinę stiprybę.

Savaitės viduryje Mėnuliui judant Žuvų ženklu, ryškės jūsų kūrybiniai sugebėjimai ir intuicija. Gilės emocijos, stiprės jausmai, būsite linkę padėti, labiau pasirūpinti savo artimaisiais.

Antroji savaitės pusė palanki ryžtingiems sprendimams, aktyviai fizinei veiklai, sportui.

O savaitgalį, spalio 28–29 -tą, įvyks dalinis Mėnulio užtemimas. Šiomis sudėtingų astrologinių ritmų dienomis būkite atidesni buityje ir kelyje, daugiau dėmesio skirkite imuniteto ir sveikatos stiprinimui, o taip pat stiprinkite gražius tarpusavio ryšius.

Gilių patyrimų jums šią savaitę!

Avinas

Audringą jūrą primenanti savaitė. Jos dienomis, kaip laivo kapitonui, svarbu būtų tvirtai vairą laikyti savo rankomis.

Jau jos pradžia gali pateikti nemažai netikėtumų.

Antradienį Saulei iškeliavus iš jums opozicinio Svarstyklių į Skorpiono ženklą, kylančios situacijos ragins gilintis į jų priežastis, suvokti aplinkinių motyvacijas.

Savaitės viduryje dažniau kils kūrybinės idėjos. Chironui, Selenai ir Kylančiam Mazgui viešint jūsų ženkle, tai metas įsiklausyti į turinčių patirtis patarimus.

Ketvirtadienį Mėnuliui atkeliavus į jūsų ženklą, stiprės noras greitų rezultatų, tačiau nerizikuokite finansais. O kartu šią ir penktadienio dienomis stiprės ir romantiškos nuotaikos.

Savaitgalis pasižymės sudėtingesniais astrologiniais ritmais. Šeštadienį vakare prasidėjus daliniam Mėnulio užtemimui, būkite atidesni kelyje. Šią ir sekmadienio dienomis susilaikykite nuo kritikos, branginkite gražius tarpusavio santykius.

112
Kitas

Jautis