112
Kitas

Jautis

Saulei ir Nusileidusiam Mazgui viešint Svarstyklių, o Kylančiam Mazgui – Avino ženkle, jau pirmosiomis savaitės dienomis apjunkite diplomatinius sugebėjimus su ryžtingais, situacijas į gera keičiančiais, konkrečiais veiksmais.

Esant artimoms Saulės, Merkurijaus ir Nusileidusio Mazgo Ketu pozicijoms Svarstyklių ženkle, savaitės viduryje gyvenimas gali priminti neužbaigtus darbus ir projektus. Venerai judant Mergelės ženklu, pats metas juos po truputį užbaiginėti.

Antroji savaitės pusė – tinkamas laikas kolektyviniams sprendimams ir veiksmams.

Šeštadienis tiktų išvykoms į gamtą, toliau gyvenančių draugų ir giminaičių aplankymui. O sekmadienį Merkurijui įžengus į Skorpiono ženklą, stiprinkite gražius tarpusavio ryšius.

Sėkmingų sprendimų jums šią savaitę!


Avinas

Stiprių patyrimų savaitė. Jos dienomis Chironui, Selenai ir Kylančiam Mazgui viešint jūsų ženkle, būsite nusiteikę ryžtingai, tarsi vienu kirčiu perkirsti Gordijaus mazgą, linkę iš esmės išspręsti kilusias problemas.

Savaitės pradžioje Marsui keliaujant Skorpiono ženklu, o Venerai viešint Mergelės ženkle, palanku spręsti finansinius klausimus.

Savaitės viduryje, Mėnuliui judant Šaulio ženklu, lengviau subursite komandą, kartu rasite tinkamus sprendimus.

Ketvirtadienis – partnerystės ryšių stiprinimui, tinkamas ieškantiems veiklai partnerių. Penktadienis – palankus darbo pokalbiams, tiktų siekiantiems karjeros. O kai kas šią dieną skirs asmeniniam ir dvasiniam tobulėjimui.

Šeštadienis jums tiktų sportui, aktyviai fizinei veiklai gryname ore. Tad su šeima išsiruoškite į gamtą. O sekmadienį Merkurijui iškeliavus iš jums opozicinio Svarstyklių į Skorpiono ženklą, bendraukite jautriai, stiprinkite ir kurkite draugystės ir meilės ryšius.

112
Kitas

Jautis