112
Kitas

Jautis

Savaitės pradžioje Chironui viešint karališkajame laipsnyje, norėsis konkrečių, greitų sprendimų. Marsui ir Venerai judant Vandenio ženklu, galimos netikėtos dalykinės, o taip pat ir asmeninės, pažintys.

Savaitės viduryje Saulei, Saturnui ir Merkurijui susijungus Žuvų ženkle, – ypatingas laikas ieškantiems kūrybinės veiklos krypčių, norintiems atskleisti gabumus ir talentus.

Antroje savaitės pusėje stiprės jūsų intuicija ir įžvalgos, jų dėka lengviau rasite tinkamus sprendimus.

Penktadienio ir šeštadienio dienomis Mėnuliui judant Skorpiono ženklu, norėsis gilintis į reiškinių priežastis, analizuoti situacijas. Šios dienos palankios ir romantiškiems susitikimams. Sekmadienį atraskite save naujoje, įdomioje veikloje – tai puikus laikas saviraiškai, mėgstamam hobiui.

Nuotaikingos jums savaitės!

Avinas

Ši savaitė – ypatingas laikas greitiems jūsų sprendimams, bei pasirinkimams. Jos dienomis jūsų ženkle Chironui viešint karališkajame laipsnyje, aiškiau matysite ne tik situacijas, bet ir įžvelgsite tolesnę jų perspektyvą, tad lengviau galėsite priimti tinkamus sprendimus.

Savaitės pradžioje esant artimai Veneros ir Marso pozicijai Vandenio ženkle, dažniau kils naujų idėjų, įdomių sumanymų. Kartu stiprės ir vidinės laisvės troškulys. Derinsite norus ir galimybes.

Savaitės viduryje Saulė, Saturnas ir Merkurijus susijungs Žuvų ženkle. Tai stiprins jūsų įžvalgas, gebėjimą rasti kūrybines išeitis. Tai tinkamas metas dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams, bei deryboms. O jausmų srityje Mėnuliui judant Svarstyklių ženklu, galimas permainingumas, kai kam – ir sudėtingesni asmeniniai pasirinkimai.

Ketvirtadienis ypatingas dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams ir deryboms. O penktadienį pagrindinį dėmesį skirkite gražių tarpusavio ryšių kūrimui ir stiprinimui.

Šeštadienis šaunus sportui, varžyboms, aktyviai fizinei veiklai. O sekmadienį skirkite išvykoms bei kelionėms.

112
Kitas

Jautis