112
Kitas

Jautis

Savaitės pradžioje gali išryškėti buvę neišspręsti klausimai, sudėtingesnės situacijos. Mėnulio ritmų įtakoje, lengviau įžvelgsite ir reiškinių priežastis.

Savaitės vidurys palankus pradėtųjų darbų užbaigimui.

O antroje savaitės pusėje ieškokite bendraminčių ir sąjungininkų. Šiomis dienomis labiau sektųsi kolektyvinė veikla.

Šeštadienis – sudėtingesnio astrologinio fono. Tai Mėnulio ritmų įtakoje jautri, emocinga diena. Kartu tai – virsmo metas. Saulė pereis į Vandenio ženklą, o sekmadienį, kartu su Mėnulio jaunatimi, prasidės naujas Juodojo Vandens Triušio metų ciklas.

Pasitikdami jį, atlaisvinkite vidinę erdvę naujiems, geriems į gyvenimą ateinantiems dalykams. Merkurijui judant vėl direkcine kryptimi, pajauskite impulsą naujai pradžiai, kūrybai, naujoms idėjoms bei sumanymams.

Šaunių idėjų jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

Avinas

Savaitė, galinti priminti suspaustą spyruoklę, kuri tuoj tuoj turėtų atsitiesti. Jos dienomis dažniau lankys suvokimas, kad pats metas sukaupti jėgas svarbiems jūsų gyvenimo pokyčiams. Ši savaitė – energingiems, gyvenimą į gera keičiantiems veiksmams.

Savaitės pradžioje priimdami sprendimus, gilinkitės į situacijų priežastis. Tai metas stiprinti, kurti gražius tarpusavio ryšius, o kai kam galbūt vertėtų užsiimti ne tik namų, bet ir tarpusavio santykių savalaikiu remontu.

Savaitės viduryje pratęskite pradėtuosius svarbiausiuosius darbus.
O ketvirtadienis tiktų suplanuotiems stambesniems pirkiniams, nekilnojamo turto operacijoms. Penktadienį norėsis atrasti naujas veiklos kryptis.

Šeštadienį Saulei įžengiant į Vandenio ženklą ir jautresnių Mėnulio ritmų įtakoje, neskubėkite tiek kelyje, tiek ir priimdami svarbius sprendimus. Sekmadienis, prasidedant naujam Juodojo Vandens Triušio metų ciklui, ypač palankus asmeniniam tobulėjimui, trumpoms išvykoms, o kai kam – gyvenamosios vietos pokyčiams.

112
Kitas

Jautis