112
Kitas

Jautis

Jau pirmadienį Saulei iškeliavus iš Vandenio ir įžengus į Žuvų ženklą, norėsis į gyvenimą pažvelgti kūrybingai, visame kame atrasti prasmingumą.

Venerai susijungus su Marsu Vandenio ženkle, trečiadienis gali apdovanoti naujomis idėjomis.

Ketvirtadienį Saulė keliaus griaunamuoju Žuvų ženklo laipsniu, tad svarbių susitikimų geriau neplanuoti, ­O penktadienį Mėnulio pilnaties įtakoje ir Merkurijui pereinant į Žuvų ženklą, stiprės jūsų įžvalgos ir intuicija, gilės jausmai, lengviau atskleisite gabumus ir talentus.
Savaitgalis šaunus draugystei ir meilei.

Kūrybingos jums savaitės!

Avinas

Naujų kontaktų užmezgimo savaitė. Ir šią savaitę jų gyvenimas nepašykštės. Jos dienos Marsui ir Venerai viešint Vandenio ženkle, – darbo pokalbiams, susitikimams, naujų darbinių, o kai kam ir asmeninių, pažinčių užmezgimui.

Tam jums tiktų jau savaitės pradžia. Saulei keliaujant Žuvų ženklu, o Venerai susijungus su Marsu Vandenio ženkle, atkreipkite dėmesį į jums kylančias mintis, naujas idėjas, – ­tarp jų gali būti svarbių jūsų ateičiai.

Ketvirtadienį, Saulei viešint griaunamajame laipsnyje, būkite atidesni kelyje. Kylančiam Mazgui susijungus su Chironu jūsų ženkle, penktadienį sektųsi išspręsti ir anksčiau atidėliotus reikalus. Mėnulio pilnatis stiprins emocijas ir jausmus. Jos įtakoje bendraudami galite būti jautresni, nei įprastai, Svarbu bus matyti ne pusiau tuščią, o pusiau pilną stiklinę.

Saulei keliaujant Žuvų ženklu, šeštadienis puikus kūrybos proveržiams. Šią dieną lengviau atskleisite savo sugebėjimus bei talentus. O sekmadienį, vasario 25-ą dieną, Chironas jūsų ženkle įžengs į karališkąjį laipsnį. Diena puiki sportui, o kai ką aplankys mintys ir kaip išspręsti šeimai aktualų klausimą.

112
Kitas

Jautis