113
Kitas

Avinas

Pirmos dekados dienomis Merkurijui ir Venerai judant retrogradine kryptimi, vyraus grįžimo atgalios tendencijos. Kas vėl sugrįšite į mokslus, kas po atostogų – į savo darbus, kas – prie ankstesnių idėjų ir sumanymų, o kas grįšite prie spręstinų tarpusavio santykių klausimų.

Antrąją dekadą rugsėjo 11-tą Venera vėl ims judėti direkcine kryptimi, skatindama kurti, stiprinti harmoningus ryšius,o taip pat aktyvuodama naujų bei papildomų finansinių šaltinių paieškas.

Rugsėjo 14 -ta -15 dienos – jautresnių Mėnulio, keičiantis jo fazei ir Saulės aštresnių astrologinių ritmų, tad neskubėkite kelyje, venkite nesutarimų bei konfliktų.

Rugsėjo 17-tą Saulė įžengs į karališkąjį Mergelės ženklo laipsnį. Tai palankus metas ieškantiems darbų bei papildomų finansinių galimybių.


Rugsėjo 23-ią Saulė iškeliavus iš Mergelės ženklo, įžengs į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį. Šią dieną ir Jupiteris ims judėti retrogradine kryptimi. Tad kruopščiau tvarkykite dokumentus, tikrinkite sąskaitas. Palankesnis metas deryboms ir sutartims nuo rugsėjo 26-os, Merkurijui vėl judant direkcine kryptimi. Rugsėjo 28-tą Mėnulio pilnaties ritmai gali įsiūbuoti jūsų emocijas ir jausmus. Tad paskutines rugsėjo dienas skirkite gražių tarpusavio kūrimui, draugystei ir meilei.

Daug gyvenimo džiaugsmo Jums rugsėjį!

113
Kitas

Avinas