Ir tam palanki, Saulei, o nuo sausio 5-os ir Marsui keliaujant jūsų ženklu, jau šių metų pradžia. Sausio 21-ą iš jūsų ženklo iškeliavus Plutonui, ir sausio 24-ą į jūsų ženklą atkeliavus Venerai, palanku kurti ateities finansinius planus, tinkamas laikas karjeros pokyčiams.

Prasidėję vasario 10-ą Medinio Drakono Metai suteiks naujų idėjų, stiprų energijos postūmį. Kovas ir balandis pasižymės netikėtais įvykiais, nelauktomis situacijomis, kai kada gali priminti įsiūbuotas sūpuokles.

Balandžio 19-ą Saulei, o 29-ą ir Venerai atkeliavus į Jaučio ženklą, – tinkamas metas ieškantiems naujų bei papildomų darbų, palankus planuojantiems kurti verslą.

Gegužės vidurys, esant artimai Saulės ir Urano pozicijai Jaučio ženkle, bei į jį atkeliavus Merkurijui, suteiks progų įdomioms permainoms. Šis metas palankus nekilnojamo turto operacijoms, tinkamas ieškantiems naujos gyvenamosios vietos. Nuo gegužės 26-os Jupiteriui judant Dvynių ženklu, siekiant tikslų, sektųsi suburti bendraminčių komandą.

Birželio 9-ą Marsui atkeliavus į Jaučio ženklą, palankus laikas statyboms, remonto darbams, darbo naujoje vietoje pradžiai, karjeros pokyčiams. Birželio 29-ą Lilit perėjus iš Mergelės į Svarstyklių ženklą, spręskite finansinius klausimus. Saulei keliaujant jums opoziciniu Vėžio ženklu, darbai judės kiek lėčiau nei įprastai, tad liepos mėnuo labiau tiktų jūsų atostogoms.

Rugpjūtis gali pateikti permainų, kai kam – ir tarpusavio santykių srityje.

Rugsėjį labiau sektųsi prekybiniai reikalai, naujų finansinių šaltinių paieška. O spalį svarbu būtų įveikti abejones, apsispręsti, kurią kelio kryptį rinktis.

Lapkritį pagrindinį dėmesį skirkite savo artimiesiems, draugystei ir meilei.

O gruodis džiugins artėjančiomis šventėmis. Saulei atkeliavus į jūsų ženklą, nuo 21-os dienos būsite energingi, veiklūs, norėsis kurti, gražinti namus, stiprinti gražius tarpusavio ryšius.

Įdomių jums 2024-ųjų!