Jau metų pradžia Jupiteriui viešint jūsų ženkle, o Saulei keliaujant Ožiaragio ženklu, yra palanki naujų tikslų išsikėlimui. Venerai, Marsui ir Merkurijui judant Ožiaragio ženklu, sausio pabaiga ir vasario pirmoji dekada tiktų karjeros pokyčiams, jos augimui, naujos veiklos pradžiai.

Nuo vasario 10-os prasidėjus Žaliojo drakono metų ciklui, ieškokite naujų galimybių, darbų pasiūlymų.

Jūsų ženkle viešint Jupiteriui, svarbiems gyvenimo apsisprendimams bei pasirinkimams tiktų laikas po nuo balandžio 20-os, jūsų ženklu keliaujant Saulei. Jis suteikti galės naujų galimybių, aiškumo, kuria kryptimi judėti toliau. Šis laikas puikus naujai jūsų pradžiai, karjeros pokyčiams, o nuo balandžio 29-os į jūsų ženklą atkeliavus Venerai, jis tiks ir naujų bei papildomų finansinių šaltinių paieškoms, draugystei ir meilei, tiktų planuojantiems kurti šeimą.

Iki gegužės 26-os, kol Jupiteris keliauja jūsų ženklu ir iki birželio 7-os, kol Selena vieši jūsų ženkle, spręskite esminius, svarbiausius veiklos klausimus.

Vėlesni mėnesiai palankūs įsitvirtinimui darbuose, tarpusavio santykių stiprinimui. Rugpjūčio 23-ią, Saulei įžengus į Mergelės ženklą, naudokite judėjimui į priekį mažų žingsnelių praktiką. Venerai atkeliavus į Ožiaragio ženklą, o 21 d. prisijungus ir Saulei, laikotarpis iki didžiųjų švenčių suteiks progų ir galimybių kuriantiems, vystantiems verslus, planuojantiems didesnes permainas. O laukdami didžiųjų metų švenčių nuotaiką skaidrinkite nuoširdumu, bendraudami su jus mylinčiais ir suprantančiais.

Džiugių patirčių ir šaunių pokyčių jums 2024!