Tad svarbu bus išsikelti siektinus tikslus, pasirinkti vertą taikinį ir sukaupti taikliam strėlės paleidimui reikiamas jėgas.

Taikinio pasirinkimui, tikslų išsikėlimui palankus metas jums jau metų pradžia. O nuo vasario 10-os prasidėjęs Žaliojo Drakono metų ciklas skatins naujų galimybių paieškas, kai ką nuteiks pribrendusioms asmeninėms permainoms. Joms lengviau ryšitės aiškiau matydami tolimesnę perspektyvą jau vasario pirmąją dekadą, kylančiam Mazgui jūsų ženkle viešint karališkajame laipsnyje. Kovo 10-tą į jūsų ženklą įžengus Merkurijui, norėsis ryžtingiau išsakyti savo poziciją, apginti nuomonę.

O kovo 20-tą atkeliavus į jūsų ženklą Saulei, – jums ypatingo ryškumo metas. Tarsi pajutę į jus nukreiptas filmavimo kameras, jausitės dėmesio centre. Po balandžio 8-os Saulės užtemimo, laikotarpis iki pat balandžio 20-os, Saulei Merkurijui ir Venerai keliaujant jūsų ženklu, jums ypatingas. Šaunus idėjų pateikimui ir pristatymui, palankus darbo naujoje vietoje pradžiai, draugystės ir meilės kūrimui, jausmų auginimui, palankus planuojantiems šeimos kūrimą. Nuo balandžio 30-os Marsui atkeliavus į jūsų ženklą, iki birželio 9-os, laikas tiktų nekilnojamo turto įsigijimui, persikraustymui į naują gyvenamą vietą.

Vasaros mėnesiais palanku kurti ir stiprinti tarpusavio ryšius, o atostogas šaunu būtų planuoti nuo rugsėjo 22-os iki spalio 23-ios, kai Saulė vieši Jums opoziciniame Svarstyklių ženkle. Antras, kaip sportininkui, kvėpavimas jums - Marsui įžengus į Liūto ženklą, nuo lapkričio 4 d., iki gruodžio 12, šis metas palankus ir siekiantiems šeimos pagausėjimo. Metų pabaigoje Marsui judant retrogradine kryptimi, norėsis pabaiginėti tai, ką jau buvote pradėję: darbų projektus, kūrybinius sumanymus, realizuoti anksčiau kilusias idėjas.

Sėkmės jums 2024!