– Kuo ypatinga ši lapkričio 11-oji diena?

– Šią dieną įvyks labai retas, vienas iš trylikos per šimtą metų būnantis, Merkurijaus per Saulę tranzitas.

– Kaip tai atrodytų stebint?

– Merkurijaus planeta, kaip labai mažas juodas diskelis, keliaus per Saulės diską Lietuvos laiku nuo 14.34 val. iki 20.04 val. Kitas toks kartas bus tik 2032 metais.

– Ką įdomaus galėtume šią dieną nuveikti?

– Tai ypatingų energijų diena, galinti padėti mums mintimis sugrįžti į praeitį. Kartais praeities pasirinkimai, buvę klaidos tarsi energetiniai pančiai lėtina mūsų žingsnius, o skaudesnių išgyvenimų prisiminimai, jų pasikartojimo baimės gali mus stabdyti, trukdyti ryžtingiems šios dienos sprendimams.

Saulei ir retrogradine kryptimi judančiam Merkurijui keliaujant tuo pačiu Skorpiono ženklo griaunamuoju laipsniu, šios dienos stiprias energijas galėtume panaudoti, kad nutrauktume mums trukdančius sunkių praeities išgyvenimų ryšius. Tada atkurtume iš naujo pozityvų santykį su savimi, aplinka ir gyvenimu.

– Kaip konkrečiai galėtume sau padėti?

– Šią dieną atidžiau stebėkite įvykius ir situacijas. Atkreipkite dėmesį į palankumo ženklus, į sutinkamus, jums skambinančius ar rašančius žmones. Ši diena gali priminti vis tą pačią dieną kartojantį filmą, suteikiantį šansą ištaisyti savo klaidas. Pasistenkite ją pragyventi kaip galima geriau: kitų neužkabinant neatsargiu žodžiu, nekartojant senų klaidų. Pripildykite šią dieną šviesiomis mintimis ir gerais darbais.

Jei nuolat prisimenate savo klaidą ar netinkamą pasirinkimą. kol vyksta Merkurijaus tranzitas, būtinai raskite sau truputį laiko. Tai galėtų būti meditacija, kelionė mintimis. Ši diena gali padėti atrišti karminius mazgelius, išsilaisvinti nuo praeities nuoskaudų, atleisti sau ir kitiems. Prie židinio ugnies, ar užsidegę žvakutę, grįžkite mintimis į praeitį, į tą dieną į tą situaciją ir įsivaizduokite, jog pasielgiate jau kitaip – kaip galima, toje situacijoje, – geriausiai. Mintimis atsiprašykite kitų ir savęs, pajauskite, kad atlaisvinate savo širdį nuo buvusių skaudžių prisiminimų, paleidžiate praeitį, su ja atsisveikinate.

Ši diena – unikalus laikas, kai sugrįžimas mintimis į praeitį, jos mintyse pakeitimas ir paleidimas galėtų iš esmės pakeisti mūsų gyvenimą, santykį su savimi ir aplinkiniais, atvertų duris naujiems, geriems į gyvenimą ateisiantiems dalykams,

Sėkmės ir šviesių minčių jums šią ypatingą dieną!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)