Vanduo ir Ugnis – aktyvuotos bus dvi prieštaringos stichijos. Jos ragins atsirinkti, ką norėtumėme uždegti, pradėti, o ką harmonizuoti ir gesinti. Šiuo permainingu laikotarpiu šį naują ciklą norisi pasitikti naujais lūkesčiais ir šviesiomis viltimis. Tad kaip prisijaukinti tą atsėlinantį Tigrą?

Tikėdamiesi sėkmės į gyvenimą žvelkite kūrybingai, puoselėdami dvasines vertybes, atverdami širdį meilei ir gerumui. O išlaikyti vidinę harmoniją, atrasti santarvę su savimi ir aplinka, mums dažnai padeda gražūs ritualai. Tegu jie, prasidedant naujam ciklui, padės į jūsų gyvenimą pritraukti sėkmę ir harmoniją:

1. Nuoširdžiai pagalvokite, kokių patys norėtumėte šio naujo ciklo metų ir tada praleiskite šią dieną taip, kaip norėtumėte praleisti visus metus. Tegu ši diena bus sklidina giedros nuotaikos, širdžių šilumos ir gyvenimo džiaugsmo.

2. Pagalvokite ko savo gyvenime išties trokštate:

Jei iki laimės trūksta aplinkinių pripažinimo, ryškumo ir matomumo – sutikite jį mėgstama linksma muzika, smagiu artimiausių draugų susibūrimu.

O jei norėtumėte šiais metais sėkmę „sumedžioti“, nenubaidyti, tada patarčiau naujo ciklo simbolį – Tigrą prisijaukinti, tarsi didelę katę: švelnumu, harmoninga muzika, namų jaukumu, bendravimo su artimaisiais šiluma, kuriama jaukia aplinka artimųjų rate.

3. Pasistatykite ant stalo vakarų pusėje skaidraus vandens sklidiną ąsotį – tai simbolis gerai sveikatai, o rytų pusėje pamerkite pušies šakelę ar gėlių puokštę, kas simbolizuotų augimą ir klestėjimą.

Tai – Vandens Tigro metų ciklas, tad šiai dienai tiktų vandens ir ugnies spalvos: mėlyna, žaliai mėlyna, raudona, geltona, juoda ir oranžinė spalvos, bei tų spalvų mineralai.

4. Kad į gyvenimą ateitų nauja, reikia tam atlaisvinti erdvę, atsisakant kažko sena. Tad pagalvokite, kurioje srityje labiausiai trokštate sėkmės ir išmeskite iš namų tos srities nebenaudojamą, nebereikalingą daiktą. Pvz.: jei trokštate sveikatos, peržiūrėkite savo vaistinėlę. jei norisi stiliaus atsinaujinimo – rūbų spintą. Jei norite namiškius stebinti kulinariniais sugebėjimais – virtuvės rakandus. Norintys daugiau pinigų, pažiūrėkite, gal metas atsisveikinti su nutrinta ar net įplyšusia pinigine. O norintys pagydyti sužeistą širdį ir sutikti naują žmogų, atsisakykite jus įskaudinusiojo nuotraukų, jį primenančio daikto.

5. Pasitikdami naujo Jupiterio ciklo metus, prisiminkite tai, kas buvo gera, kas buvo sukurta, kas įdomaus, džiuginančio jūsų gyvenime įvyko.

Pradėkite užrašų knygutėje trumpą dienoraštį, kuriame, pradedant šia diena ir vėliau, kiekvieną dieną vis parašysite tris dalykus, už kuriuos esate gyvenimui dėkingi. Vėliau skaitydami maloniai stebėsitės, kiek daug yra to, kuo galite pasidžiaugti.

7. Žvelgdami į degančią židinio ar žvakių ugnį, prieš eidami miegoti, pamedituokite. Iš visos širdies palinkėkite mylimiems žmonėms meilės, sveikatos, jų svajonių išsipildymo, taikos ir sielos ramybės!

Sėkmingo, šviesaus, dosnaus širdžių šilumos jums naujojo Vandens Tigro metų ciklo!