Šia metų ugnimi uždekite savo širdis, sustiprinkite ją žmogiškosiomis vertybėmis, o taip pat rūpestingai prižiūrėkite, kad jos jėga netaptų nevaldoma, nekeltų gaisro pavojaus. Nukreipkite jos energiją ir galią geresnio pasaulio kūrimui.

Jau metų pradžia Saulės ir Marso astrologiniais ritmais palanki naujų galimybių paieškoms. Ypač energingas laikas nuo vasario 10-os, prasidedant Žaliojo Medinio Drakono metų ciklui.

Didesnio atidumo ir atsargumo prireiktų kovo 25-tą Mėnulio ir balandžio 8-tą pilno Saulės užtemimo metu. Vėlesnės dienos, prisiderinus prie Visatos alsavimo ritmų, palankios veiklos ir karjeros augimui, darbų bei naujų finansinių šaltinių paieškai, verslo plėtrai, materialaus pagrindo kūrimui. Tam tinkamas sąlygas padės jums kurtis iki gegužės 26-os Jupiterio ir iki birželio 7-os Baltojo Mėnulio-Selenos viešnagė Jaučio ženkle.

Vėliau – virsmo metas. Jupiteris, o ir Selena įžengs į Dvynių ženklą. Gyvenimas galės pateikti naujų įdomių, padedančių augti ir tobulėti patirčių. Birželio 29-tą Juodajam Mėnuliui-Lilit įžengus į Dvynių ženklą, dažniau kartu ieškokite bendro požiūrio ir sutarimo. Jautresni astrologiniai ritmai dalinio Mėnulio užtemimo rugsėjo 17–18 ir dalinio Saulės užtemimo spalio 2–3 dienomis. Vėlesni mėnesiai pasižymės stipriais jausmais, aistra, giliais patyrimais.

Kad lydėtų didesnė sėkmė, laukdami Naujųjų:

1. Atsisveikinkite su praeitimi. Nepalikite neužbaigtų darbų, neperkelkite jų sekantiems metams.
2. Paleiskite skaudesnę praeitį, sau primindami, kad ir po žiemos juk išaušta pavasaris, ir vėl sužaliuos medžiai, o atlaisvinus širdį nuo sunkesnių patyrimų į ją sugrįš vidinė ramybė, gyvenimo džiaugsmas, galės ateiti nauji geri dalykai.
3. Padėkokite jums šiais metais padėjusiems ir patys padėkite savo artimui, padarykite gerą darbą.
4. Ant naujametinio stalo pasidėkite simbolį to, ko labiausiai norite:

* Jei taikos, santarvės su savimi ir artimaisiais, – pamerkite pušies šakelę.
* Jei sveikatos, vidinės ramybės – ąsotėlį skaidraus vandens ir šalia gintaro gabalėlį.
* Jei šilumos ir supratimo namuose – uždegtą žvakutę.
* Dar ieškantiems savojo žmogaus – porelę paukštelių figūrėlių.
* Trokštantiems gausos – vazelę su pinigėliais.
* Siekiantiems karjeros – krištolo gabalėlį.
* Jei gražių tarpusavio santykių – pasidėkite šalia du puodelius kavai kartu gerti.

5. Sėkmingos sutikimui spalvos: žalia, auksinė, raudona, rusva.

Sutikimą kurkite šventišką, džiugų, nuotaikingą. Šaunu būtų klausantis mėgstamos muzikos su mylimu pašokti, o mušant dvyliktą šalta ugnele danguje užrašyti karščiausią troškimą.

Tegu šie 2024-ieji suteiks jūsų širdims įkvėpimą kurti, augti, tobulėti, dalintis širdžių šiluma ir meile, tegu jie atneš santarvę, taiką, laimę ir gausą jūsų namams!