Užtemimas vyks Svarstyklių ženkle, aktyvuota bus Svarstyklių – Avino ašis. Tai metas, kai gali sustiprėti abejonės, nerimo mintys, vidinis netikrumas, pergyvenimas dėl ateities.

Šis užtemimas atvers veidrodinį minčių ir veiksmų atspindžio koridorių, kuris užsivers jau pilno Saulės užtemimo balandžio 8 dieną. Tad šiuo laikotarpiu ypač svarbu bus ne tik ką veiksite, bet ir ką mąstysite, kokias mintis, nuostatas rinksitės.

Kaip elgtis užtemimo dieną

1. Siekdami tvarkos ir švaros, atlaisvinkite savo erdvę būsimiems geriems dalykams. Tvarkydami savo aplinką, atsisakykite tai, kas jau jums nebetinka, nebereikalinga ir, svarbiausia, to, į ką pažvelgus, atgydavo skaudesni prisiminimai.

2. Išlaisvinkite save nuo nerimo, liūdesio minčių, pergyvenimo dėl ateities, skatindami save matyti ne pusiau tuščią, o pusiau pilną, o dar geriau, – pilną stiklinę.

3. Nuspręskite, kokių jums trukdančių įpročių norite atsisakyti: ištarkite tai ir užrašę ant lapelio, jį sudeginkite.

4. Atleiskite jus įskaudinusiems, – nesinešiokite to savyje, bausdami tuo save dėl kitų klaidų.

5. Nutarkite rinktis ne abejones, o konkrečius veiksmus, galinčius į gera keisti jūsų gyvenimą.

6. Papasakokite artimiesiems kažką gero, pavyzdžiui, linksmą istoriją ar anekdotą, kas juos nudžiugins, ar prajuokins. Sušildykite jų širdis savo meile ir dėmesiu.

7. Padėkokite jums padėjusiems: Visatai, Kūrėjui už visas gaunamas dovanas, už kiekvieną naują dieną, kurią pripildysite širdies šilumos, gerų minčių ir darbų.