Laimingiausi zodiako ženklai

Dvyniai, Avinas, Vandenis ir Šaulys – štai šie žvaigždynai gyvenime yra sėkmingiausi. Kartais jiems nė nereikia nieko daryti. Labai dažnai jiems tiesiog sekasi.

Pagal P. Globos horoskopą, šių zodiako ženklų atstovai skiriasi nuo kitų pozityviu nusiteikimu ir neišsenkančia energija. Įprastai sunkumai jų negąsdina, iš klaidų jie semiasi patirties. Net esant nemaloniausiai situacijai Dvyniai, Avinai, Vandeniai ir Šauliai įžvelgia pozityvių aplinkybių. Šie zodiako ženklai pritraukia į savo gyvenimą laimingų atsitiktinumų ir gerų žmonių. O taip yra todėl, kad jie patys spinduliuoja gėrį. Kaip sakoma – panašus traukia panašų.

Ožiaragiai, Žuvys, Vėžiai ir Jaučiai – zodiako ženklai, kurie turi didžiulį potencialą, bet jo neišnaudoja. Šie zodiako ženklai dėl negatyvių charakterio bruožų dažnai nepastebi realių šansų ir galimybių gyvenime. Ir tik tada, kai gyvenimas juos kaip reikia pamėto, apdaužo, jie randa savo egzistavimo prasmę, laimę, pripažinimą ir sėkmę.

Liūtai, Skorpionai, Mergelės ir Svarstyklės – zodiako ženklai, kurie tiesiog ieško nemalonumų. Astrologo P. Globos teigimu, šie žmonės dažnai patys susikuria sau problemų.

Tačiau asmeninė žmogaus laimė nepriklauso nuo zodiako ženklo, savo likimą ir gyvenimą kuriame patys, kita vertus, zodiako ženklo charakteris, savybės turi įtakos mums ir įvykiams mūsų gyvenime, rašoma dailyhoro.ru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)