Metų pradžia tinkama tikslų atsirinkimui. Sausį derinsite karjeros siekius su šeimos reikalais, stengdamiesi, kad ir vilkas būtų sotus, ir avis sveika.

Po sausio 6 d. dalinio Saulės užtemimo – metas, kai planai gali kisti.
Antroji sausio pusė pasiūlys nemažai naujų galimybių. Kai kurie ryšitės svarbiems gyvenimo pokyčiams: kas nuspręsite keisti darbą, kas rasite verslui partnerį, o kai kas imsis pokyčių ir asmeniniame gyvenime.

Sausio 21 d. pilnas Mėnulio užtemimas gali išryškinti vidines abejones ir svyravimus – siekdami tikslų būkite ryžtingi ir atkaklūs.

Iki vasario 2 d., Venerai viešint Šaulio ženkle, palanku ieškoti bendraminčių ir partnerių. Vėlesnėmis šio mėnesio dienomis norėsis greitų pokyčių, tačiau gali tekti įveikti prieštaravimus ir derinti požiūrius ir nuomones.

Kovą labai norėsis stabilumo. Jo pirma pusė palanki siekiantiems karjeros. Šį mėnesį, Saulei keliaujant jums opoziciniu ženklu, asmeniniame gyvenime seksis labiau, jei į situacijas dažniau pažvelgsite ir iš artimo žmogaus pozicijos.

Kovo pabaigoje ir iki balandžio 19 d., Venerai viešint jums opoziciniame Svarstyklių ženkle, susilaikykite nuo rizikingų finansinių sprendimų. Tam palankesnis laikas būtų nuo gegužės 15 d., Venerai perėjus į Jaučio ženklą.

Gegužę vertėtų skirti kuo daugiau dėmesio šeimai, mažiesiems. Darbuose būkite atidūs, patartina saugoti vertingą informaciją. Šį mėnesį kai kurios situacijos gali priminti linksmą pasakėčią apie lapę, giriančią sūrį snape laikančią varną. Tad realistiškai vertinkite žodžius ir gaunamus pažadus.

Birželis palankus naujų dalykinių kontaktų užmezgimui, materialaus pagrindo kūrimui. Šis laikas tiktų ieškantiems naujų ar papildomų darbų.

Liepos pradžioje, po liepos 2 d. pilno Saulės užtemimo, galite jautriau reaguoti į aplinkinių žodžius ir situacijas. Išlaikykite vidinę ramybę ir atlaidžiau priimkite kitokį požiūrį. Šį mėnesį kuo daugiau laiko skirkite buities ir gerbūvio gerinimo klausimams. Jautresnis laikas liepos 16 –17 d. – dalinis Mėnulio užtemimas, tad šiuo laikotarpiu pasistenkite, kad artimiesiems netrūktų jūsų dėmesio ir meilės. Liepos pabaiga tiktų harmonijos, santarvės su savimi ir kitais kūrimui, mokėjimui pasidžiaugti ir kuklesniais pasiekimais.

Rugpjūtį – naujas pakilimas. Likimas palankus tiems, kurie imsis ryžtingų žingsnių, sieks karjeros, atskleis savo talentus.

Rugsėjį sektųsi rasti vertingą informaciją, vesti derybas. Nuo rugsėjo 14 d. iki spalio 7 d. jūsų ženklu keliaus Venera – tai ypatingas metas, norintiems kurti draugystę ir meilę, ketinantiems susižadėti, planuojantiems vestuves.

Spalio mėnesį atšventę gimtadienį pajusite naujų jėgų antplūdį, ryžtą imtis pribrendusių sprendimų ir veiksmų.

Nuo lapkričio 2 iki 25 d., Venerai keliaujant Šaulio ženklu, kai kurie planai gali kisti. Lapkričio 11 d. Merkurijaus tranzito metu gali išryškėti ir iki šiol nežinoma informacija, atsirasti naujų galimybių. Antroje lapkričio pusėje galimos didesnės, nei planuota, išlaidos. Šis laikas tinkamas kai kurių atostogų išvykoms ir kelionėms.

Gruodį neskubėkite priiminėti sprendimų, atidžiai rinkitės tolesnes kryptis ir kelius. Antroje mėnesio pusėje norėsis apibendrinti patirtis ir patyrimus, o laukdami švenčių pasidžiaukite pasiektais rezultatais.

Daug meilės ir sėkmės jums 2019 metais linki astrologė Lolita Žukienė.