AVINAS IR JAUTIS

Tai du absoliučiai skirtingi Zodiako ženklai, nes Jautis labai veržlus, impulsyvus, dažnai keičiantis nuotaiką, o Jaučiai  emociniu stabilumu stebinantys žmonės. Jie tiesiog negali gyventi partnerystėje, nes vienas kitą išbalansuoja ir verčia nuolat blogai jaustis. Taip pat abu Zodiako ženklai  skirtingai žvelgia į meilę, įsipareigojimus, rūpestį. Dažniausiai tiesiog skiriasi jų požiūriai į gyvenimą. 

DVYNIAI IR OŽIARAGIS

Dvyniai yra labai komunikabilūs, aktyvūs ir emocingi žmonės, jie negali nusėdėti vienoje vietoje, jiems būtina aktyvi veikla, naujos pažintys, kelionės. Visai kitokiomis savybėmis pasižymi Ožiaragiai. Tai ramybę, namų jaukumą ir discipliną vertinantys žmonės. Poroje šie du Zodiako ženklai tiesiog negali kartu būti, nes niekada nesusitartų dėl laisvalaikio praleidimo būdų. Dvyniai Ožiaragius labai vargintų ir atimtų visą jų energiją

LIŪTAS IR MERGELĖ

Tai lyg diena ir naktis. Liūtai yra labai energingi, mėgstantys dėmesį, pagyras, staigmenas, o Mergelės  kartais nelabai nuovokios, tad nepateisina antrosios pusės lūkesčių. Liūtai labai veržlūs, ambicingi, nori labai daug pasiekti karjeroje, o Mergelės sprendimus priima daug lėčiau, jiems dažnai trūksta motyvacijos. Kartu šie žmonės vienas kitą tiesiog kankintų. 

ŽUVYS IR VANDENIS

Šioje poroje susitinka pozityvas ir negatyvas, tad jų bendras gyvenimas primena amerikietiškus kalniukus (su daug pakilimų ir nuosmukių). Vandenis pasižymi žaismingumu, energija, tai pro rožinius akinius į pasaulį žvelgiantys žmonės. Štai Žuvys viską gyvenime daro priešingai: jos nuolat abejoja, neišdrįsta priimti sprendimų, baiminasi dėl savo sugebėjimų. Būdami kartu jie tiesiog visą laiką vienas kitam būtų lyg gyvas priekaištas. Taip pat Vandeniai yra labai dideli individualistai, jie net ir sukūrę šeimą nori išlikti savarankiški ir visada save mylės labiau, nei antrąją pusę.

ŠAULYS IR VĖŽYS

Vėžiai yra skrupulingai viską planuojantys žmonės, tad jiems labai sunku būtų išverti su Vėžiais, kurie nuolat tarsi skraidžioja pačių susikurtame pasaulyje. Jie tiesiog negali susikalbėti, nes Vėžiai sunkiai prie aplinkos prisitaikantys, ieškantys šeimos ramybės ir jaukumo, o Šauliams būtina nuolat bendrauti su skirtingais žmonėmis, keliauti, patirti nuotykius. 

SKORPIONAS IR SVARSTYKLĖS

Svarstyklės tiesiog nemoka gyventi ramiai. Joms reikia nuolatinio judesio, bendravimo su žmonėmis, o Skorpionas kasdienį ritmą supranta kiek kitaip. Šių žmonių santykiai galėtų būti sėkmingi tik tuo atveju, jei abi pusės nuolatos ieškoti kompromisinių sprendimų.