Astrologai vieningai tvirtina: Zodiako ženkle užkoduotas mūsų polinkis į neištikimybę. Pasirodo, vieniems ženklams užtenka mažiausios pagundos, kad pasuktų į kairę. O kiti net verčiami nesidairo į trumpus sijonus ar galingus vyrukus.

Sužinokite, ką žvaigždės sako apie jus ir jūsų mylimą žmogų. Gal verta sunerimti ir atidžiau jį stebėti. O gal, atvirkščiai, reikėtų mažiau jį įtarinėti ir kelti pavydo scenas.

AVINAS

Ankstyvoje jausnystėje Avinai ieško nuotykių ir malonumų. Santuokoje jis puikus žmogus, jei abu sutuoktiniai intensyviai siekia bendrų tikslų. Avinui geriausias laikotarpis įvairiems malonumams, nuotykiams ir seksualinei darnai iki 30 metų, jeigu jis, žinoma, nepriverstas susituokti ir apsiraminti. Po šio amžiaus galimybės sukurti tvirtą ir stabilią šeimą padidėja.

JAUTIS

Jautis - tvirtas ženklas, nemėgstantis permainų. Jaunystėje Jaučiai ypač ištikimi savo draugams ir giminėms. Santuokoje jų ištikimybė pastovi, tačiau jie taip pat jautriai reaguoja į partnerio pasidairymus į kitus vyrus ar moteris. Jie to griežtai netoleruoja.

DVYNIAI

Jaunystėje blogai, išimtis ženklų, turinčių daug planetų keturiuose ženkluose, žmonės: Jautis, Skorpionas, Liūtas, Vandenis. Jie stabilizuoja Dvynių neryžtingumą. Santuokoje vidutiniškai. Dvyniai chroniškos koketės. Kitaip sakant, juos žavi tai, kas nepasiekiama. Labiausiai į ištikimybę linksta po 40 metų, kai yra sukaupę patirties, pasirengę aprašinėti savo nuotykius, trokšta, kad jų vakarais kas nors lauktų.

VĖŽYS

Jaunystėje blogai. Išimtis tie atvejai, kai Vėžys ilgai pasilieka vieno iš tėvų namuose. Santuokoje taip pat blogai, jei tik Vėžio su sutuoktiniu nesieja bendras darbas ar tikslai: tada jie nuolat mato vienas kitą. Labiausiai iš Vėžio galima tikėtis ištikimybės, kai jis jaunas ir nepatyręs, arba po 35 metų, kai jau yra užsigrūdinęs meilužis. Taip pat jie dievina prabangą, todėl juos gali sužavėti meilužis, kuriam netrūksta pinigų.

LIŪTAS

Iš visų astrologinių ženklų Liūtas yra bene ištikimiausias. Jaunystėje Liūtai - švelnūs ir ištikimi draugai. Bręsdami jie tampa ypač ištikimi ir atsidavę. Vedybiniame gyvenime labai ištikimi, jei jų sutuoktiniai yra pakopa žemiau, eina atsilikę žingsniu iš paskos ir retai meta iššūkį jų susikurtam savo paveikslui. Ir niekada nežeminkite Liūto prie žmonių. Jiems labai svarbu, ką apie juos galvoja kiti, todėl gali greitai išsituokti su tuo, kas jį nuolat žemina.

MERGELĖ

Jaunystėje labai gerai. Bet mergelės visada siekia santykių su panašiais žmonėmis, kuriuos labai domina mokslas, darbas. Santuokoje labai gerai, nes Mergelės paprastai tuokiasi po ilgų asistavimų, ir per tuos ilgus metus ji atidžiai išbando savo būsimąjį sutuoktinį ir tik po to jį įsimyli visiems laikams.

SVARSTYKLĖS

Jaunystėje gerai. Maždaug nuo 13 iki 23 metų Svarstyklės stengiasi užmegzti glaudžius ir meilės, ir draugystės ryšius. Santuokoje puikiai, jei iš jų nereikalaujama vaidinti aistringus meilužius, taip pat jei jiems paliekama laisvės aktyviai visuomeniniai veiklai ir laisvalaikiui. Geriausia darnos su Svarstyklėmis sąlyga - bendri darbo interesai arba daug pinigų, garantuojančių, kad jų neslėgs įvairios pareigos.

SKORPIONAS

Jaunystėje vidutiniškai, jei ieškote tik fizinio ryšio. Kadangi jauni Skorpionai labai ambicingi, jie vis dairosi naujų, dar neatrastų žemių. Santuokoje jie puikūs partneriai. Jie gina ir stiprina savo namus ir santuoką, jei jiems nedraudžiami nesantuokiniai ryšiai. Moka juos slėpti ir nesipuikuoja savo mylimosios akyse. Geriausias Skorpiono ištikimybės periodas po to, kai jam sukanka 30 metų, arba tada, kai iš pat pradžių partneriai fiziškai ir emociškai labai tvirtai sutaria. Bet kas tokiomis sąlygomis gali būti neištikimas?

ŠAULYS

Jaunystėje blogai, išskyrus keletą labai išlavintų, intelektualių tipų. Santuokoje vidutiniškai ir tai tik tada, jei sutuoktinis gali pakęsti Šaulio troškimą būti minioje. Geriausias darnos su Šauliu laikotarpis po 35 metų, ypač jei Šaulio partneris užsienietis.

OŽIARAGIS

Jaunystėje gerai, ypač iki 30 metų. Iki tol jie kuklūs ir rūpinasi karjera. Santuokoje labai gerai, iki 35 metų. Ožiaragio valdančioji planeta Saturnas verčia šio ženklo žmones eiti siauru ištikimybės keliu.

VANDENIS

Vandeniai paprastai labai ištikimi visuose žmonių tarpusavio santykiuose. Tai pastovus ženklas, ir jo žmonės geriausiai jaučiasi, kai aplinkui mato pažįstamas vietas bei veidus. Jaunystėje Vandenis atsidavęs ir pasitikintis draugas, ir savo draugystę jis paprastai išsaugo iki senatvės. O santuokoje? Pirmiausia jį sunkiai priversite susituokti. Kita vertus kai randa savo antrąją pusę, jis amžiams tampa jam ištikimas.

ŽUVYS

Žuvys ilgai blaškosi, kol randa sau artimą žmogų. Jei jos nėra tikros santykiais, lengvai gali paslysti ir išduoti partnerį. Joms gyvenime svarbiausia labai rimtai neįsipareigoti, turėti laiko sau, neatiduoti viso savo gyvenimo kitam žmogui. Žuvys ir pačios atlaidžiai reaguoja į kito žmogaus neištikimybę. Tai labai tolerantiškas Zodiako ženklas.

Dalintis
Nuomonės