POVILAS: Netvarkingi nagai yra pats baisiausias dalykas. Jei jų forma netvarkinga, atsilupęs nagų lakas, prilindusios panagės. Baisu!

JUOZAS: Man nepatrauklu, kai merginos yra per daug nenatūralios: prisiklijuoja nagus, blakstienas ir ką tik gali, užsitepa storą sluoksnį makiažo. Dar baisiau, jei sugalvoja pasinaudoti plastikos chirurgo paslaugomis. Tai rodo žemą jos savivertę...

MANTAS: Negaliu pakęsti tų damučių, kurios ir žiemą, ir vasarą lankosi soliariumuose. Ar jos mano, kad atrodo gražiau, kai matosi akivaizdžiai nenatūralus jų įdegis? Palaukite vasaros, kai galima įdegti ir natūraliai!

KRISTUPAS: Man nepatrauklu, kai merginos renkasi labai vyrišką įvaizdį. Pavyzdžiui: labai trumpai nusirėžia plaukus, dėvi berniukiškus drabužius, visai nesidažo. O jei dar keikiasi ir rūko... su ja negalėčiau ilgai bendrauti. 

VIKTORAS: Mielosios, meskit lauk Egipto žemę, nes jos perteklius ant veido atrodo baisiai. Kam tuos žandus taip nusirudinti? 

MINDAUGAS: Man nepatinka per daug seksualus moterų įvaizdis, kai jos primena seniausios pasaulyje profesijos atstoves. Šalia savęs mes norime turėti padoriai, elegantiškai, bet gražiai atrodančią moterį, o ne striptizo šokėją, kurią gatvėje visi nužiūrinėja.  

GYTIS: Man nepatrauklu, kai moterys labai ryškiai dažo lūpas. Atrodo, kad jos taip reikalauja papildomo dėmesio.

AURIMAS: Manau, kad merginos gerokai persistengia vilkėdamos džinsinius sijonus, kuriuos dėl trumpumo galima vadinti diržu. Palikit kažkokią intrigą, visko iš karto neatskleiskite.