Pamenu, mano Ričardas, vos jį užkalbinau dar akademijoje, per kolūkio talką, iš susijaudinimo net dėžę su kopūstais sau ant kojos užsimetė. Tuomet pagalvojau, kad iš žioplumo, bet draugės kaip susitarusios tikino, kad jis jau suvystytas. Netrukus ir pati pradėjau pastebėti, jog tik mane pamatęs jis nurausta, pradeda mikčioti, ar į klešnes valytis batus. Netrukus to nebedarė, nes kelnes pradėjau skalbti ir lyginti aš. Šiaip ar taip, darkart peržvelgti nesunkiai atpažįstamų vyrų kūno kalbos ženklų sąrašą neprošal – jei savo kailiu iškart išbandyti nepavyks, iš jo bendravimo su kitomis matysite, ar turite konkurenčių.

Dažniausiai flirtuojant kūno kalbos požymiai yra šie :
- Šypsena. Visada geras ženklas, jei jis jums šypsosi.
- Akių kontaktas. Kai vyras yra jumis susidomėjęs, jis negalės atitraukti nuo jūsų akių. Stebėkite, ar jis į jus užsižiūri ilgiau, nei įprasta.
- Rankos ant klubų. Dažniausia susidomėjęs jumis vyras bus veidu ir kojomis atsisukęs į jus, rankos ant klubų. Jis gali įsikišti rankas ar kelis pirštus į kišenes ar prie diržo. Ši labai atvira poza reiškia, kad jis yra susidomėjęs ir atviras su jumis.
- Palinkęs prie jūsų. Jei stovite arti vienas kito, pokalbiui įsibėgėjus stebėkite, ar jis pasilenkia arčiau jūsų. Paprastai vyras pasilenkia prie jūsų, nes yra susidomėjęs ir nori pasidalyti savo asmenine erdve su jumis, nebent tai labai triukšminga patalpa ir jam sunku jus girdėti.                  
- Liečia jus. Dar viena priežastis, kodėl jis nori būti arčiau jūsų, kad galėtų jus paliesti. Prisilietimas gali būti labai subtilus, pavyzdžiui, jo ranka užkliudo jūsų ranką, arba jis gali būti ne toks subtilus ir tiesiog uždėti savo ranką jums ant pečių ar nugaros.

Ženklai – išdavikai 

- Pasitaiso drabužius. Palyginus su moterimis, vyrai skiria labai mažai dėmesio savo fizinei išvaizdai. Jei jis pasitaisys kaklaraištį, pasitikrins , ar jo marškiniai yra sukišti arba pasilygins švarką, vadinasi nori jums padaryti gerą įspūdį. 
- Sukryžiuoja rankas. Kai vyro rankos yra sukryžiuotos ant krūtinės, tai reiškia, kad jis, iš tiesų, nepriima jūsų žodžių ar veiksmų, net jei ir atrodo susidomėjęs. 
- Nenustygsta vietoje. Jei kreipiatės į vyrą ir pastebite, kad jis nenustygsta vietoje, ko gero, jam yra nuobodu. Pavyzdžiui:
* Nesusitelkia ties jumis ir dairosi po kambarį;
* Barbena pirštais ar judina koją;
* Nuolat kaitalioja savo padėtį, permesdamas svorį nuo vienos pusės ant kitos;
* Dažnai žvilgteli į laikrodį ar mobilųjį telefoną.     
- Antakių kilstelėjimas. Šį kūno kalbos ženklą yra sunku pastebėti, nes jis būna labai staigus. Jei pastebėsite, kad po akių kontakto su jumis jo antakiai kilsteli, tai reiškia, kad jis yra susidomėjęs. Kilstelėjus antakius akys gauna dagiau šviesos, tad jam yra lengviau jus matyti, o jo akys atrodo kviečiančios.
- Mankština raumenis.Vyrukas gali bandyti padaryti jums įspūdį mankštindamas savo raumenis. Tačiau nemanykite, kad tai atrodys kaip sporto varžybose. Šis bandymas bus kur kas subtilesnis, tačiau pastebimas, jei būsite dėmesingos.
- Paliečia savo veidą
Jei jis domisi jumis, jis ims gana dažnai liesti savo veidą. Jis taip elgiasi, nes jis yra susijaudinęs ir tai yra malonu. Kai vyras jaučia fizinį potraukį, kai kurios veido sritys tampa jautresnės. Pavyzdžiui:
* Su pirštais liečia žandus;
* Trina ar tampo ausis;
* Trina smakrą;
* Liečia lūpas.
Šie judesiai taip pat yra skirti patraukti jūsų dėmesį prie jo veido, o ypač prie lūpų, kad jūs pradėtumėte galvoti apie bučinius su juo.