Jei man kas paduotų tą Ericą gyvą, tai sudoročiau jį kaip arši tigrė. Tik pamanykit - apklausė 120 vyrų! O ką sakyti vyrui? Myli jis žmoną? Visai įmanoma, bet dažnai jau ne kaip sekso partnerę, o kaip vaikų motiną, žmogų, su kuriuo perėjo ugnį, vandenį ir dar druskos du maišus suvalgė.

O kas nors paklausė moterų, tu apgaudinėjamų žmonų, ar joms tokios meilės reikia? Ar šildo tokia vyro meilė? Pagarbi meilė, matai... Iš pagarbos savo mylimai moteriai, vaikų motinai savo penį neša kitai pač...

Yra taip, yra. Vyras myli ir gerbia žmoną, tačiau tai visai jo nesulaiko aistra apdovanoti ir kitos moters. Ne meile, tik laukiniu, greitu, suplanuotu seksu.

Ale kaiiii pikta aš šiandien! Ir reikėjo tam Ericui dar KNYGĄ parašyt apie tai... Gal pikta, nes per tokias tvankias naktis kažkaip nenorėjom su Ričardu mylėtis. O vyras visad juokauja, kad burzgiu kaip traktorius, kai "esu negavus".

Profesorius, matai. Ne Ričardas, o Ericas. Nors tiesos gal ir yra. Vyras barsto sėklą į visas puses, bet sugrįžti ir jaustis saugus, mylimas jis nori pas tą vieną moterį - į jaukius namus, į supratingą buvimą, į tai, kas yra daugiau nei seksas.

Tačiau kartais vyras užsimiršta, kaip smarkiai rizikuoja pasukimais į kairę sugriaudamas tai, kas jam brangu. O kad brangu sužinoto tik tuomet, kai santuokos mūrų sienos gerokai suaižėjusios. Bet juk vyras mėgsta rizikuoti, ar ne?

Be to, kažin ar vyrui svarbu pažinti meilužę, kai juos sieja tik pasimatymai dėl sekso. Ir tai abejoju, kad gerai pažįsta moterį kaip sekso partnerę - juk negyvena bendro gyvenimo, nepažįsta jos tikro seksualumo ir temperamento, kai susitinka tik išpjautam laiko intervalui - pusvalandžiui, valandai. Abu žino, kaip sakant, dėl ko susirinko, ir suteikia vienas kitam tai, ko reikia. Štai ir viskas.

O bendram gyvenimui reikia kažko daugiau... Žymiai daugiau. Todėl labai retai vyras veda savo meilužę. Kai reikia priimti sprendimą, tai dažnai suabejoja, ar tik ta moteris neapgaudinės jo, jei apgaudinėjo savo vyrą. O moteris, nuspręsdama dėl tolesnių santykių, kaip tiki tikisi, kad ji yra tokia išskirtinė, kad vyrui nebekils minčių išduoti ir ją.

Tačiau gyvenimas toks nenuspėjamas. Scenarijų egzistuoja įvairiausių. Ir tikrai nepatikėsiu, kad tik dėl sekso vyras apgaudinėja žmoną. Gal pasidalinsit, dėl ko dažniausiai?