Nėra kur dėtis - reikia naujos rankinės. O kaip kitaip, rankinių kaip ir batų, juk niekada nebūna per daug. Šio rudens - žiemos rankinių tendencijos pradžiugins visas vyriško garderobo mėgėjas, ir visas skubančias, lekiančias moteris, kurioms į rankinę reikia susikrauti pusę gyvenimo.

Taip, tikra tiesa, kad šiemet itin madingos rankinės, kurių modeliai panašūs į vyriškus portfelius. Į mylimojo spintą įsisukti, matyt, nepavyks, nes jų portfelių modeliai pernelyg griežti, bet idėjų ten pasisemti tikrai galima.

Vyraujančios portfelio modelio rankinių spalvos: samaninė žalia, tamsiai mėlyna bei neutralios juoda, pilka, ruda, smėlio. Rekomenduojama neutralių spalvų rankines derinti prie ryškesnių spalvų drabužių ir atvirkščiai.

Medžiaga, dekoro detalės ir spalva - trys pagrindiniai kriterijai, į kuriuos turėtumėte atsižvelgti kurdama stilingą įvaizdį, o įkvėpimo vis dažniau galite rasti vyrų spintose.

Šiemet itin madingi vyriško kirpimo paltukai, švarkai bei kelnės. Tikėkimės, kad sekdami tokias tendencijas, vyrai nepersikiraustys į mūsų spintas...