Mane pribloškė ši istorija, todėl dalinuosi su jumis. Kaip rašoma huffingtonpost.com, anglas gimė su yda - šlapimo pūslė buvo ne viduje, o išorėje. Be to, jis gimė be penio. Taip nutinka vienam iš 30 milijonų vyrų - kai trūksta odos ir nesusiformuoja penis.

17-metė Andrew motina negalėjo pakelti tokios žinios apie kūdikio patologiją, todėl jo atsisakė - berniukas buvo įvaikintas. Andrew pakliuvo į gerą šeimą, kuri juo rūpinosi ir mylėjo.

Įtėviai padarė viską, kad jų berniukas gyventų normalų gyvenimą - Andrew buvo atlikta 15 operacijų, kad šlapimo pūslė būtų ten, kur turi būti. Tačiau vis tiek berniukas neturėjo penio.

„Gyvenau, kaip įprastas paauglys, kol man sukako 16 metų - tada pajutau seksualinį potraukį. Jis priminė drugelių plazdėjimą pilve", - prisimena vyras.

Būdamas 17-kos, susipažino su mergina, kuriai iš karto papasakojo apie savo kūno ypatumus. Pora draugavo 4 metus.

„Man labai pasisekė - ji buvo jautri ir dėmesinga mylimoji, padovanojusi man pirmą seksualinę patirtį. Bet vis dėlto mums teko išsiskirti, nes mergina norėjo kitokių pojūčių, o jų aš negalėjau suteikti", - prisipažįsta Andrew.

21-erių jis įsidarbino ir pradėjo vartoti narkotikus - manė, jog taip susidoros su psichologinėmis savo trūkumo problemomis.

„Narkotikai buvo priedanga - taip galėjau merginoms sakyti, kad šiandien būsiu ne itin pajėgus, seksas nebus toks geras. Turėjau daugiau nei 100 moterų. Vienos buvo tik nakčiai, su kitomis pavykdavo draugauti ilgiau. Merginas žavėjo tai, kad aš intymių santykių nelaikiau svarbiausiu pažinties tikslu", - pasakoja anglas.

FOTO: vyras visu ūgiu, o čia - iš arčiau.

Paskui Andrew gyveno Ispanijoje, vėliau - Vakarų Europoje. Čia jis susidūrė su kitokia moterų reakcija į jo įgimtą trūkumą. Viena skėlė antausį, sužinojusi , kad vyras neturi penio, o kita gyveno su Andrew, tačiau mylėjosi su kitais vyrais.

Tokia situacija įvarė vyrą į kampą - jis susirgo depresija, mėgino nusižudyti, išgerdamas tablečių. Nuo mirties išgelbėjo sesuo - ji užrašė brolį pas Londono universiteto specialistus.

Gydytojai pažadėjo vyrui padėti. Dar šįmet turėtų būti atlikta pirmoji iš trijų laukiančių operacijų. Iš Andrew rankos (dilbio srities) bus paimta odos ir suformuotas penis. The Sun rašo, kad penis atrodys natūraliai, bus sujungtas su sėklidėmis ir šlapimtakiais, vyras galės atlikti lytinį aktą.