1. Nemyli gyvūnų

„Aš neturiu nieko prieš kates, bet negaliu pakęsti jų kvapo. Nenorėčiau, kad jos būtų pas mus namuose“, - toks merginos sakinys buvo mūsų prasidedančių santykių žudikas. Moteris turi būti švelni, su įgimtu motinišku instinktu. Jei jai kelia pasibjaurėjimą gyvas padaras, tuomet tai – ne moteris“, - sako vyrai.

2. Paniškas juokas

Stipriosios lyties atstovus erzina beprasmis merginų juokas. Kai jos krizena iš bet kokių dalykų, kurie netgi nėra juokingi. Hienos juokas yra labai nepatrauklu.

3. Nuobodūs pašnekesiai

Moteris, kad ir kokia graži bebūtų, turi būti įdomi asmenybė. Nėra nieko labiau žudančio, nei nuobodūs pašnekesiai apie nieką. Tokioms merginoms turėtų būti netgi nuobodu pačioms su savimi. Geriau jos labiau rūpintųsi savišvieta, o ne vaizdu prie veidrodžio.

4. Higiena

Prastas burnos kvapas, suprakaitavusios pažastys ir riebaluota galva gadina bet kokius santykius. Vyrui susižavėjimas tokia moterimi gali greitai išgaruoti kaip dūmas.

5. Įžeidinėjimai

Kai moteris vyrą pavadina kvailiu, jiems tai būna skaudžiau už spyrį į tarpkojį. Įžeidinėjanti ir savo partnerį žeminanti moteris niekada nebus patraukli.