Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Paklausėme 10 vyrų, kokios moterų savybės juos atbaido nuo ryžtingo žingsnio pasipiršti

Mantas: Negaliu pakęsti paranojiškų moterų. Jei mergina mane visur ir visada stebėtų, ilgai neištverčiau tokios įtampos ir ją palikčiau, apie vedybas net nebūtų verta kalbėti. Jūs pagalvokite, jei žmogus jau dabar lyg įsikniaubęs, tai kas bus, kai turės oficialų statusą?

Ignas: Turėjau merginą, kuri mane slapta sekdavo... Ne, ne, niekada netekėčiau už šnipės. Poros varomoji jėga turi būti pasitikėjimas, o ne įtarinėjimai.

Justinas: Negaliu pakęsti supermoterų. Jos pačios gali įkalti vinį, suremontuoti automobilį, geriausiai išmano visus dalykus, patarinėja vyro draugams ir uždirba daugiau nei antroji pusė. Dar blogiau  tuo garsiai didžiuojasi ir visiems pasakoja. 

Domas: Niekada mano žmona netaps netvarkinga moteris. Jei jau draugystės pradžioje pastebiu, kad jos namai apaugę kerpėmis, visur mėtosi drabužiai, ji mažai dėmesio skiria savo išvaizdai, nutraukiu santykius. Moteris yra graži ir estetiška būtybė, ji tuo ir skiriasi nuo vyrų...

Kęstutis: Mano išrinktąja nebūtų galėjusi tapta mergina, kuri būtų nepatikusi mano draugams ir šeimai. Labai vertinu artimųjų nuomone, žinau, kad jie visada sako tiesą ir tinkamai pataria.

Nuotr. Shutterstock

Povilas: Blogiausia moters savybė  labai didelis noras ištekėti. Jei mergina vis apie tai kalba, pasakoja draugių vestuvių istorijas, spaudžia, grasina ir kitaip verčia ją vesti, žinau, kad tikrai tokiam spaudimui nepasiduosiu. Vyras turi priimti sprendimą, kada nori pasipiršti mylimai moteriai. 

Adomas: Jei tobula mergina, kurią aš pamilau, virstų globėjiška motina, turėčiau su ja atsisveikinti. Labai juokingai atrodo vyrai, prie kurių lyg auklė šokinėja jo mylimoji: gal košytės, arbatėlės, reikia išlyginti marškinius, o gal nuplauti automobilį? O jei ji vis liepia užsidėti šaliką, negerti alkoholio ir miegoti eiti 22 val., norisi ją pasiusti toli toli nuo savęs, o ne pasiūlyti keliauti link altoriaus. 

Marius: Blogiausia moters savybė  melagė ir apgavikė. Net jei ją labai stipriai mylėčiau, sužinojęs apie jos išdavystę akimirksniu palikčiau. Būtų labai sunku ir skaudėtų širdį, tačiau su tokiu žmogumi nenorėčiau praleisti viso gyvenimo...

Mantas: Mano žmona niekada netaps vegetarė ar žaliavalgė, negaliu pakęsti šių maniakiškų moterų. Mylimoji turės mokėti gerai gaminti valgyti ir kasdien man keps skanius kepsnius. 

Gabrielius: Labai nemėgstu moterų, kurios visus apkalba. Tai lyg gyventi su voru, kuris pasiklydo savo voratinklyje. Noriu sąžiningos, atviros ir intrigas iš toli aplenkiančios žmonos.