Vyrams patinka, kai bučiniai susilieja su viso kūno glamonėmis. Aistringi, įsisiurbiantys bučiniai tikrai įkaitins jūsų partnerį. Jei tuo metu dar švelniai glostysite jo kūną rankomis, suteiksite jam didžiulį pasitenkinimą. Kai kuriems vyrams patinka švelnūs apatinės lūpos, ausų spenelių kandžiojimai.

Mes išsiaiškinome 4 bučinių tipus, kurie labiausiai patinka vyrams. Tad dėmesio - štai kaip reikia bučiuoti savo vyrą:

1. Bučinys besimylint. Bučiniai besimylint ir yra būtent tokie - kai mylitės ir bučiuojatės tuo pat metu. Kodėl vyrams jie patinka?

Apart akivaizdžios priežasties - t.y. jūs turite mylėtis, tokiu būdu apjungiate vieną iš romantiškiausių veiksmų su intymiausiu. O būtent to labiausiai reikia sekse!

2. Lūpas čiulpiantis bučinys. Paprastai taip bučiuojamasi besiglamonėjant, preliudijos metu. Jų metu švelniai įtraukiate savo partnerio viršutinę arba apatinę lūpą. Kodėl vyrams tai patinka?

Būkime atviri: bučinys pačiulpiant lūpas - pats „skaniausias". Tai reiškia, kad visas įdomumas dar prieš akis. Tai lyg sekso garantas - jei taip pabučiavai, vadinasi sutinki šianakt mylėtis.

3. Paprastas bučinys. Paprastas bučinys nėra įmantrus, tai paprasčiausias greitas pakštelėjimas į lūpas, skruostus, bet kur. Nieko nešvankaus, tiesiog paprastas bučinys. Kiekvieną kartą, kai pasibučiuojate savo vyrą, jis užuodžia jūsų kremą ir šampūną, ir dėl to jaučia jus geriau.

4. Bučinys su liežuviu. Bučinys su liežuviu yra klasikinis prancūziškas bučinys - kai jūsų liežuvis atsiduria mylimojo burnoje. Kodėl vyrams jis patinka?

Aistringas prancūziškas bučinys toks pats intymus kaip ir seksas. Užmerki akis, kiek palenki galvą į kurią nors pusę ir įsisiurbi į lūpas, o paskui pradedi žaisti liežuviu. Tada kūnai būna prisispaudę vienas prie kito, o rankos pradeda klajoti. Tai - viena iš maloniausių gyvenimų akimirkų. Be to, aistringai bučiuojantis sustiprėja jausmas, kurio negali pakartoti joks kitas bendravimas.

Pastebėjote į kurią pusę dažniausiai pakreipiate galvą bučiuodama partnerį? Tai gali būti svarbu atskleidžiant Jūsų tikruosius ketinimus. Egzistuoja teorija, jog tie, kurie linkę palenkti galvą kairėn, jaučia mažiau šilumos ir meilės nei tie, kurie pakreipia dešinėn.

Tai paaiškinama tuo, kad palenkus galvą dešinėn, atsukame partneriui kairįjį skruostą, kontroliuojamą dešiniojo smegenų pusrutulio, atsakingo už emocijas.

Tarp vyrams ir moterims sukeliamo bučinių poveikio atrasta nemažai skirtumų. Pavyzdžiui, vyrams paprastai pakanka aistringo lūpų kontakto, o moterims reikia daugiau, kad pajaustų emocinį ryšį ir seksualinį susijaudinimą. Daugeliui vyrų gilaus bučinio pakanka, jog norėtų pereiti prie dar intymesnių santykių.