Štai dar aštuonios po šiuo zodiako ženklu gimusių žmonių savybės, dėl kurių jie ypač mėgstami.

Jie užsispyrę. Gerąja prasme. Tai klasikinis jaučių bruožas. Jeigu jie nori kažką įrodyti, nesiliaus, kol nepasieks savo. Jiems kiekvienas dalykas – principo reikalas. Ir nors tai daugeliui nepatinka, vis tik yra teigiamas charakterio bruožas. Galiausiai, jei jums reikės palaikymo, pagalbos, į ką pirmiausia kreipsitės? Tikriausiai į tą, kas nepabijos sunkumų ir kruopščiai viską suplanuos.

Jaučiai – ant žemės stovintys žmonės. Jiems galima bet kurią akimirką paskambinti ir pasiskųsti ar pasidalinti džiugia žinia. Jei jums reikia organizuoti šventę, kreipkitės į Jaučius – jie geriausiai iš visų moka elgtis su pinigais.

Jie visada žino, kas gerai, o kas blogai. Ši savybė susijusi su užsispyrimu. Jaučiai dažnai elgiasi taip, lyg jie vieninteliai žinotų, kaip reikia pasielgti. Nedidelius nesutarimus jie dar nusiteikę aptarti, bet dėl fundamentalių klausimų su jais geriau nesiginčyti. Juo labiau, kad visada pasirodo, jog jie teisūs. Kur jų paslaptis? Tiesiog Jaučiai labiau nei kiti vertina faktus ir geriau moka juos analizuoti.

Jie bus su jumis iki pat pabaigos. Jautis – ištikimiausias zodiako ženklas. Niekas taip nevertina rimtų santykių, pagrįstų abipuse pagarba ir meile taip, kaip tai daro Jaučiai. Šis bruožas pranoksta net jų užsispyrimą.

Jie rūpestingi ir dėmesingi. Jaučiai moka vertinti gražias gyvenimo akimirkas. Jie neš jums pusryčius į lovą, nuolat paklaus, kaip jaučiatės ir pan. To paties jie tikėsis ir iš partnerio. Jaučiams nieko nėra baisiau už meilę be atsako.

Jie savimi pasitiki ir to paties išmokys jus. Jaučiai pažįsta save, pažįsta kitus, o svarbiausia – moka adekvačiai lyginti. Jaučiams niekada nereikia nenuoširdžių veiksmų, pasirodyti. Jiems iš tiesų nesvarbi aplinkinių nuomonė, juo labiau tų, apie kuriuos jie niekada negalvoja. Tai puiki savybė.

Jie viską žino. Jaučiai visą gyvenimą ko nors mokosi. Jiems atrodo, kad kvaila nepasinaudoti galimybe palavinti protą. Tad geriau su jais nežiūrėti intelektualinių laidų. Visus atsakymus jie pateiks pirmi.

Jie turi humoro jausmą. Juokas – geriausias vaistas. Draugas Jautis juoksis kartu su jumis, iš jūsų ir iš savęs, kad jus prajuokintų. Su juo visada linksma. Jaučiai žino – gyvenimas per trumpas, kad atimtum iš savęs malonumą juoktis.

Jie adekvačiai vertina žmones. Jei Jautis pasirinko jus savo draugu, gali būti tikri – jis tai padarė sąmoningai. Atsitiktinių žmonių Jaučių gyvenime nebūna. Kokių tai turi pliusų? Visų pirma, Jaučiai draugai moka išklausyti, antra, jie – idealus bičiuliai, pašnekovai ir padėjėjai.