Nepatekusių į balsavimą, prašome nemesti lauk maudymukų ir netrinti nuotraukų - liko dar du vasaros mėnesiai. Siųskite nuotrauką, kurioje esate SU BIKINIU, ir bandykite laimę. FOTOKONKURSO "Vasaros Braškė 2013" SĄLYGAS ir GALERIJĄ, kur galite kelti savo nuotraukas, rasite paspaudusios ČIA.

O dabar skelbiame 6-tos vasaros savaitės dalyvių nuotraukas, o jūsų prašome balsuoti (per visą savaitgalį) ir išrinkti Savaitės Braškę. Nugalėtoją paskelbsime pirmadienį - liepos 15 dieną.


Viso projekto kiekvienos Savaitės Braškei atiteks grožio prizai (burtų keliu 50 LT kuponai - masažui, dovanų kuponai apsipirkti „Sothys" arba C&D salonuose). Pagrindiniai prizai braškių braškėms:

I VIETA - 150 lt vertės stiliaus ir įvaizdžio konsultacija, 200 lt vertės kuponas pasirinktam masažui,
II VIETA - 150 lt vertės stiliaus ir įvaizdžio konsultacija,
III VIETA - 100 lt vertės kuponas pasirinktam masažui.

Dėmesio! Smerkiame nesąžiningus fotokonkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. DELFI skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai info@5braskes.lt

FOTOKONKURSO "Vasaros Braškė 2013" SĄLYGAS ir GALERIJĄ, kur galite kelti savo nuotraukas, rasite paspaudusios ČIA.

Konkursas tęsis visą vasarą, todėl nesnauskite ir dalyvaukite!

Pirmos savaitės braškė ČIA.
Antros savaitės braškė ČIA.
Trečios savaitės braškė ČIA.
Ketvirtos savaitės braškė ČIA.
Penktos savaitės braškė ČIA.