Nesu iš tų, kurios puola pirkti madingų spalvų akių šešėlius ar lūpdažius. Žinau, kas man patinka ir tinka, todėl savo grožio įpročių nesu linkusi keisti. Tačiau klausimas, kuris man neduoda ramybės – kaip pasiekti geriausių rezultatų ir pasidaryti makiažą, kuris ne tik atrodytų gaiviai, bet ir ilgai išliktų. Štai keli grožio specialistų patarimai, nugirsti mados pasaulio užkulisiuose. Gal kuris tiks ir jums?

Pagrindas

Neturite laiko skystai pudrai ir maskuojančiam pieštukui? Įsigykite kokybišką bronzantą! Dideliu šepetėliu padenkite lengvą jo sluoksnį ant smilkinių ir skruostų ir pamatysite, kaip atsigauna jūsų veidas. Jeigu atrodote pablyškusi, verčiau rinkitės rožinius, o ne gelsvai rusvus atspalvius, nes pastarieji sendina.

Nuotr. Shuttertock

Ryškių akių triukas

Ryškios, didelės ir gyvos akys – pats svarbiausias aksesuaras. Pastaruoju metu visažistai tokiam efektui išgauti naudoja persiko atspalvio akių pieštuką. Tiesiog paryškinkite juo apatinius vokus ir jų vidų. Darbą užbaikite blakstienas paryškindamos tušu.

Nuotr. Shutterstock

Bučiuotinos lūpos ir rožiniai žandukai

Kad nušautumėte du zuikius vienu šūviu, lūpas ir skruostus dažykite šviesiai rožine spalva. Jeigu kosmetinėje turite tik rožinį lūpdažį, galite pirštais jį paskirstyti ir ant skruostų – tai atrodys daug natūraliau negu birūs skaistalai.

Nuotr. Shutterstock

Matinis efektas

Toms, kurios turi problemų dėl riebios odos, patarčiau pasinaudoti grožio specialistų patarimu: ant savo veido probleminės T zonos (nosies ir kaktos) bei paakių užtepkite nedidelį kiekį antiperspiranto. Jis apsaugos odą nuo blizgėjimo ir jūsų makiažas atrodys tobulai bet kokiomis oro sąlygomis.

Storesnės blakstienos

Mažyčiai pokyčiai – stiprus efektas. Prieš dažydamos blakstienas tušu, padenkite jas lengvu sluoksniu birios pudros. Tai kaip matant pastorins jūsų blakstienas ir jūs galėsite džiaugtis gundančiu žvilgsniu.

Nuotr. Shutterstock