Visi drabužėliai iš milžiniško turgelio internete Alio.lt.

Jei sugalvosite sluoksniuoti papuošalus, tikrai nesuklysite. Toks laikrodukas puikiai tik prie nerūpestingo, laisvo ir neįpareigojančio vasaros garderobo.

Nuotr. alio.lt

Rankinė (27 Lt)

Raštais marginta nedidelė rankinė toms, kurios nemėgsta prie žemės slegiančių krepšių. Joje tilps viskas, kas būtiniausia - piniginė, raktai ir lūpų dažai.

Nuotr. alio.lt

Segė (10 Lt)

Auksu tviskantis prabangus ir labai puošnus papuošalas, kuris pagyvins tamsios suknelės įvaizdį. Blizgios detalės tiks ne tik šarkoms, bet ir santūresnį stilių mėgstančioms, nes atrodo saikingai bei žaviai.

Nuotr. alio.lt

Apyrankė (30 Lt)

Lyg pirkinys iš egzotiškos šalies - taip atrodo juodų karoliukų ir metalinio drambliuko apyrankė. Ji tiks prie vakarinės aprangos, nes auksinės spalvos ir blizganti detalė suteikia puošnumo.

Nuotr. alio.lt

Laikrodis (30 Lt)

Ryškių spalvų mėgėjoms labai patiks iš toli šviečiantis laikrodis. Turkio spalva - šios vasaros karalienė, todėl toks aksesuaras tikrai neliks nepastebėtas. Prie jo labai tinka aukso spalvos kukli apyrankė (ir ant laikrodžio yra aukso imitacijos detalių).

Nuotr. alio.lt

Apyrankė (15 Lt)

Jei svajoji susikurti savo apyrankę - verk ją iš skirtingos formos, spalvos, dizaino karoliukų. Originalumas visada stiliui suteikia išskirtinumo, žavesio ir patraukia kitų dėmesį.

Nuotr. alio.lt

Segė (25 Lt)

Romantikėms labai patiks rankų darbo segė. Postmodernistinis paveikslėlis, blizgūs karoliukai ir raudonos medžiagos akcentas - idealiai tiks, jei norite pasipuošti kokteilių vakarėliui ar romantiškai vakarienei su mylimuoju.

Nuotr. alio.lt

Sąsagos (25 Lt)

Manote, kad tai tik vyrams tinkantis aksesuaras? Klystate, nes ir moterys jas puikiai gali derinti prie oficialios aprangos. Atrodysite elegantiškai, tvarkingai ir stilingai. 

Nuotr. alio.lt

Apyrankė (20 Lt)

Sakoma, kad mažiau yra daugiau. Ši auksinė taisyklė galioja ir tuo atveju, jei ieškote naujų aksesuarų. Kartais maža, kukli ir menkai pastebima apyrankė gali suteikti nepaprastai daug elegancijos bei žavesio. 

Nuotr. alio.lt

Auskarai (10 Lt)

Šie rankų darbo auskarai yra universalūs - juos pritaikysite prie pačių įvairiausių stilių. Jie puikiai atrodys prie vėjyje plazdančios romantiškos suknelės, tačiau nesugadins ir šventinio įvaizdžio vestuvės

Nuotr. alio.lt