Tęsiame didelio populiarumo sulaukusio Turgelio ONLINE tradiciją, pirmąjį įrašą galite rasti čia, antrąjį - čia. Visi drabužėliai iš milžiniško turgelio internete Alio.lt

Jaukiam vakarui mieste

Mėlyna suknelė (29 Lt) suteiks elegancijos, tačiau gundys ir vilios šalia besisukiojančius vyrus. Plaukuose žavingai blizgantis lankelis (15 Lt), kuris yra rankų darbo, įvaizdžiui suteiks žaismingumo ir moteriško švelnumo. Deja, bet čia Lietuva, čia lyja lietūs, o vakarai būna vėsūs (net ir vasarą), todėl būtinas baigiamasis stiliaus akcentas - juodas švarkelis (59 Lt).

Savaitgaliui su mylimuoju

Toks margas sijonas (35 Lt) išryškina moters liemenį ir pabrėžia jo dailumą. Tai neįpareigojantis ir laisvas aprangos stilius, todėl aukštakulnius pakeičia basutės (28 Lt). Joms prabangos suteikia auksinės detalės, kurios pagyvina juodai baltą įvaizdį. Itin pigi, tačiau madinga ir atkreipianti dėmesį palaidinė (39 Lt) - atrodys dailiai, jei ją susikišite į sijoną. 

Labas, Paryžiau!

Jei planuojate aktyviai atostogauti ir daug keliauti, jums būtina kažkas, kas garantuotų patogumą, tačiau atrodytų elegantiškai ir gražiai. Dangaus spalvos palaidinė (39 Lt) ir mėlyni šortai-sijonas (59 Lt) sukurs būtent tokį rezultatą. Atrodysite romantiškai ir labai stilingai. Šortai-sijonas yra nepakeičiamas drabužis aktyvioms moterims, kurios daug juda, vairuoja automobilį, norį įkopti į kalną ir t.t. 

Prabangi vakarienė ant jūros kranto

Jei su mylimuoju planuojate romantiškas atostogas, akivaizdu, kad gulėjimu pliaže ir ekskursijomis neapsiribosite. Būtinai pasiimkite kažką elegantiško, puošnaus ir prabangaus. Idealus variantas - vasaros favoritė - balta spalva. Štai liemenį pabrėžianti trumputė balta suknelė (49 Lt) ir patogūs bateliai (20 Lt) su platforma sukurs princesišką įvaizdį. Įvaizdį pagyvinkite ryškiais, masyviais rankų darbo auskarai (10 Lt). Jie atrodo lyg neseniai iš daržo nuskintos uogytės!