Tai jau antrasis Turgelis ONLINE, pirmąjį galite rasti čia. Visi drabužėliai iš milžiniško turgelio internete - Alio.lt

Tokia palaidinė idealiai tiks prie paprastų džinsų ar klasikinio stiliaus kelnių. Šis ryškus drabužėlis pagyvins jūsų įvaizdį ir suteiks žaismingumo.

Romantiška, nėriniais apsipylusi suknelė puikiai išryškins moteriškus linkius ir suteiks kuklumo bei elegancijos. Su tokia suknele galite pasipuošti ir kasdien, jei derinsite žemas basutes, ir į vakarėlį, jei išdrįsite apsiauti batelius su milžiniškais kulnais. 

Laisvalaikiui - ir patogus, ir stilingas džemperis su išskirtiniu užrašu. Juk vasarą tiek daug laiko praleidžiame gamtoje, todėl toks drabužis tikrai pravers kiekvienai moteriai.

Nuostabi suknelė su skirtingo ilgio apačia, kuri idealiai pritaikyta vasaros atostogoms paplūdimyje ar romantiškam pasimatymui su mylimuoju. 

Elegantiška lyg karališkosios giminės atstovė - taip atrodysite su nuostabia kūno spalvos suknele. Ji tiks ir į darbą, ir į kokteilių vakarėlį.

Romantiška, žemę šluojanti suknelė - ji niekur nedingo iš madingiausiųjų drabužių sąrašo. Suknelė pabrėš kūno linijas ir suteiks nevulgaraus seksualumo, kuris lyg bites prie medaus traukia vyrus. Prie šio drabužėlio tinka itališko tipo, milžiniška gėlė, kurią įsisekite į palaidus plaukus.

Originali, neįprasto kirpimo ir modelio dvispalvė suknelė - kiekvienos madas besivaikančios damos svajonė. Ji trumputė ir lengvutė, todėl bus nepamainomas drabužis karštomis dienomis, kai norėsite kuo mažiau dangstyti kūną.

Gal turite pakvietimą į vestuves ar krikštynas? Tuomet galite nebeieškoti, kuo pasipuošti tokioms svarbioms progoms. Kreminė ilga suknelė, su seksualiais nėriniais nugaroje ir elegantišku kaspinu - atrodo princesiškai prabangiai.

Dar vienas variantas iškilmingai šventei, jei orai būtų vėsesni. 

Kartais vasarą norisi numesti į šoną sukneles ir pasipuošti džinsais, kurie suteikia visišką judėjimo laisvę. Ką derinti prie jų? Tobulai tiks paprasta, tačiau labai gundanti ir žaisminga palaidinė. Printų mada niekur nedingo, todėl smagūs paveikslėlių antspaudai jai suteikia tik dar daugiau originalumo.