Nelaimė įvyko liepos 9 dieną, kai Mariah Carey (43 m.) filmavo vaizdo klipą savo hito „Beautiful" remiksui. Tada ji išsinarino petį. Netgi buvo iškart paviešinta nuotrauka iš Niujorko ligoninės.

Panašu, kad trauma netrukdo dainininkei koncertuoti - ji ne tik vyksta į visus suplanuotus renginius, fiestas, pristatymus, bet dar ir pelno papildomų dėmesio taškų.

Štai režirierius Lee Danielsas tiesiog apipylė moterį bučiniais, dėmesiu, kai M. Carey su vyru Nicku Cannonu atvyko į L. Danielso istorinės dramos „The Butler" premjerą Niujorke. Žmoną dėmesiu lepino ir pats Nickas, taip pat televizijos žvaigždė, viena įtakingiausių pasaulio moterų Oprah Winfrey.

Tiek Mariah, tiek Oprah sukūrė vaidmenis šiame filme. Mariah pribloškė visus trumpa suknele ir odiniu dėklu, nusagstytu kniedėmis. Iš įtvaro raudonavo dailiai nulakuoti nagai. Dėklas, beje, pritaisytas labai sumaniai - atrodo lyg suknelės rankovė. Ranką prilaiko per kaklą permestas dirželis. Štai ir madinga dama su vienrankove suknele!

Per mėnesį atlikėja sugebėjo įrodyti, jog yra tikra moteris-chameleonė. Nuo grubaus rokerės įvaizdžio ji gali nesunkiai pereiti prie minkšto, pūkuoto ir glamūrinio stiliaus, primenančio Holivudo dievaitės išvaizdą. Viename koncerte ji rankai pritaikė kristalais nusagstytą įtvarą ir kailio movą.

Štai koks rankos kriminalas. Pramogų pasaulio žvaigždžių nereikia mokyti, kaip iš asmeninių nesėkmių išspausti naudos. O čia ir naujas M. Carey albumas turėtų greitai pasirodyti...