Paradoksalu, bet tuomet lygiagrečiai jos gyvenime vyko panašios paralelės. Kate 4,5 metų draugavo su aktoriumi ir rašytoju Stephenu Tredre, tačiau pora 1995 metais išsiskyrė. Kitais metais Stephenui buvo diagnozuotas kaulų vėžys. Jis mirė 1997 metais  kaip tik tuomet, kai vyko pasaulinė filmo „Titanikas“ premjera.

Nuotr. AOP

Kate herojė filme praranda mylimąjį, o realiame gyvenime ji prarado buvusį mylimąjį  aktorė netgi neatvyko į „Titaniko" premjerą Los Andžele, nes dalyvavo Stepheno laidotuvėse Londone...

Kate Winslet buvo ištekėjusi tris kartus  1998 metais už režisieriaus Jimo Threapletono (susilaukė dukters, išsiskyrė 2001 metais), 2003 metais už režisieriaus Samo Mendeso (susilaukė sūnaus, išsiskyrė 2010 metais), 2013 metais už Nedo Rocknrollu.

Daug diskutuota apie visus jos meilės santykius, bet garsiausiai nuskambėjo jos artimi ryšiai su Nedu Abeliu Smithu, kuris yra pasivadinęs Nedu Rocknroll.

Nuotr. AOP

Pažinties aplinkybės vertos kino juostos. Kartu su būriu kviestinių svečių Kate viešėjo „Virgin" įkūrėjo Richardo Bransono privačioje saloje. Į ją ji atvyko su tuometiniu savo mylimuoju modeliu Louisu Dowleriu bei vaikais  dukterimi Mia ir sūnumi Joe. Ištaiginguose apartamentuose kilo gaisras, ir Kate pasielgė kaip tikra kino herojė  išnešė iš degančio pastato 90-metę R.Bransono mamą... Apie tai turtuolis netgi pasakojo laidoje „Good Morning, America".

Tačiau tai dar ne viskas. Skaudžia tragedija galėjusi pasibaigti viešnagė pakrypo kita linkme  iš salos Kate išvyko jau lydima kito vyro  Nedo. Kas jis toks? Ogi milijardieriaus R.Bransono sūnėnas, gana ekscentriška asmenybė, tačiau su juo Kate nuo tol buvo visur. Porelė oficialiai pasirodė  vykusiuose Auksinių gaublių apdovanojimuose. Abu mylimieji atrodo laimingi.

Porelė susižadėjo po metų, o 2012-ųjų gruodį susituokė Niujorke. Pirmasis jųdviejų kūdikis Bearas Blaze‘as gimė 2013-ųjų gruodį.

Nuotr. AOP

Beje, Kate meilės istorijas visuomet lydi dramatiški momentai. Štai po rugsėjo 11 tragedijos Kate su savo mylimuoju Samu (dar nebuvo už jo ištekėjusi) nusprendė niekuomet neskristi abu tuo pačiu lėktuvu  kad vaikai neliktų našlaičiai. Mat Samas labai realiai galėjo žūti  buvo įtrauktas į keleivių sąrašus, bet pasikeitus planams, savo skrydį lėkuvu, kurį vėliau užgrobė teroristai, atšaukė. Išgirdę tragiškas naujienas, Kate ir Samas pasižadėjo niekuomet neskraidyti abu drauge.

Nuotr. AOP

2011-aisiais K.Winslet su vaikais ir tuometiniu mylimuoju, modeliu Louisu Dowleriu, teko gelbėtis nuo ugnies kilus gaisrui Karibuose, privačioje Richardo Bransono saloje esančioje atostogų viloje. Niekas žaibo sukelto incidento metu nenukentėjo.

Įdomu tai, kad būtent atostogos R.Bransono saloje aktorei padovanojo trečiąjį vyrą – netrukus po susitikimo 2011-ųjų vasarą K.Winslet pradėjo draugauti su Nedu Rocknrollu, R.Bransono sūnėnu. Jie susižadėjo po metų, o 2012-ųjų gruodį susituokė Niujorke. Pirmasis jųdviejų kūdikis Bearas Blaze‘as gimė 2013-ųjų gruodį.

Sūnui neįprastą vardą – angliškai „bear“ reiškia „lokys“ – K.Winslet davė seno draugo, kuris turėjo tokią pravardę, garbei. Antrasis jo vardas reiškia gaisrą.

Ar pagaliau nurimo aktorės gyvenimo vėtros ir ji atrado tikrąją laimę?