Šį kartą pateikiame tai, kas svarbu kiekvienam žmogui: kokia jūsų savybė, pagal Zodiako ženklą,  yra pati stipriausia ir padeda jums visose gyvenimo situacijose. Sužinokite ir tai, kokios jūsų artimųjų bei draugų savybės yra dominuojančios jų charakteryje

AVINAS. Tai  vieni išradingiausių ir kūrybingiausių Zodiako ženklų. Jų energija, smalsumas ir avantiūrizmas padeda pasiekti visų tikslų.

JAUTIS. Jų stiprioji savybė  darbštumas ir kruopštumas. Jie atliks net ir sunkiausią jiems patikėtą užduotį ir niekada nemes pradėto darbo. 

DVYNIAI. Tai vieni veikliausių ir komunikabiliausių žmonių. Jų stiprioji pusė  iškalbingumas, draugiškumas ir artistiškumas.

VĖŽYS. Tai labai susikoncentravę ir atsidavę šeimai žmonės. Jų ypatingoji savybė  drausmingumas ir sąžiningumas, tai žmonės, su kuriais nebaisu eiti į žvalgybą

LIŪTAS. Nuo mažens jie yra lyderiai visose srityse. Jie tarsi mūro siena saugo savo šeimą ir artimuosius, yra labai atsidavę bei mylintys. 

MERGELĖ. Labai jautrūs aplinkai žmonės, pasižymintys ypatinga empatija. Jie puikūs patarėjai ir padėjėjai, niekada nenusigręš nuo kito žmogaus nelaimės.

SVARSTYKLĖS. Puikiai sugeba išvengti visų konfliktų, organizuoti įvairius renginius ir veiklą. Šio Zodiako ženklo atstovai labai greitai įsimyli ir labai stengiasi dėl savo antrosios pusės.

SKORPIONAS. Tai labai ištvermingi ir atkakliai savo tikslų siekiantys žmonės. Jie pasižymi didele tolerancija  ir greitu prisitaikymu prie bet kokios situacijos. 

ŠAULYS. Šio Zodiako ženklo žmonės yra labai nuoširdūs ir geri. Jie puikiai supranta aplinkinius, yra idealūs tėvai ir visada išklausantys draugai.

OŽIARAGIS. Tai labai intelektualūs ir smalsūs žmonės, jiems labai gerai sekasi priimti naują informaciją. 

VANDENIS. Labai greitai sugeba priimti teisingus sprendimus, turi labai daug puikių idėjų ir sugeba jas įgyvendinti. Šio Zodiako ženklo atstovai yra labai aktyvūs, jie savo energija užkrečia ir kitus. 

ŽUVYS. Labai meniškos asmenybės, kurių jautrumas ir pastabumas smulkmenoms padeda pasiekti didelių tikslų. Kūrybiškumas, įgimtas estetikos jausmas ir komunikabilumas  stipriosios jų savybės.