Kai vertinamas įvaizdis, visai nesvarbu ar tai garsaus dizainerio kūrinys, ar žvaigždė turi modelio figūrą, ar ji dažnai atsiduria stilingiausiųjų sąrašuose. Jei jau garsenybė susikirto, jos neišgelbės jokie pateisinimai.

Apdovanojimuose P. Cruz pasipuošė šviesiai rausva mados namų „Giambattista Vallisuknele, siūta iš lengvučio perregimo audinio. Vilkėdama gausiai drapiruotą suknią su per petį permesta skraiste, aktorė panėšėjo į Antikos laikų gražuolę, vis dėlto toks įvaizdis nesulaukė gero žodžio. Teigiama, kad ši suknelė netiko Penelopės figūrai, spalva per blyški, o audinio būta per daug.

Penelope Cruz

Dainininkė Britney Spears ceremonijoje nedalyvavo, bet apsilankė dainininko Eltono Johno rengtame AIDS fondo vakarėlyje, kur viešnios stebėjo „Oskarų“ apdovanojimus. Britney vilkėjo juodą blizgučiais siuvinėtą „Michael Costello“ suknelę, bene labiausiai į akis krito itin atvira iškirptė, kuri ir užkliuvo kritikams.

Britney Spears

Stiliaus klaida pavadintos ir nuo galvos iki kojų nėriniais pasipuošusios manekenė Karolina Kurkova bei aktorė Diane Kruger. Pastaroji vilkėjo juodą iš trapių nėrinių siūtą dueto „Dolce & Gabbana“ suknelę, o Karolina pasipuošė balta „Elie Saabo“ suknia.

Diane Kruger

Karolina Kurkova

Nepasisekė ir manekenei Ireland Baldwin, aktorėms Annai Kendrick, Julie Delpy, Sally Hawkins, Amandai Peet bei dailiojo čiuožimo sportininkei Tarai Lipinski.

Ireland Baldwin

Anna Kendrick

Julie Delpy

Sally Hawkins

Amanda Peet

Johnny Weiras ir Tara Lipinski